18 πράγματα που τα παιδιά με αυστηρούς γονείς θα καταλάβουν - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

18 πράγματα που τα παιδιά με αυστηρούς γονείς θα καταλάβουν

Μπορεί να φαντάζει μακρινή η εποχή που η μαμά και ο μπαμπάς σας σας απαγόρευαν να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Αλλά το πιο πιθανό είναι να σκέφτεστε τώρα πόσο αυστηροί ήταν οι γονείς σας και να χαμογελάτε.
Εδώ είναι 18 πράγματα που ίσως να θυμάστε να συμβαίνουν σε σας – εμείς σίγουρα θυμόμαστε μερικά από αυτά!

1. Ήσουν πάντα ο πρώτος άνθρωπος που έπρεπε να φύγει όταν ήσασταν έξω με την παρέα σας.

2. Το να ζητήσετε την άδεια για να περάσετε την νύχτα στο σπίτι της/του φίλης/φίλου σας πήρε 37 ώρες ψυχικής προετοιμασίας, μια λεπτομερή παρουσίαση powerpoint του οικογενειακού της/του δέντρου και ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο με το αίμα σας, ότι δεν θα πιείτε και θα είστε στο κρεβάτι πριν τις 22:00.

3. Κάθε φορά που οι φίλοι σας θα έκαναν σχέδια για αργότερα το ίδιο βράδυ, ξέρατε ότι οι γονείς σας θα έλεγαν όχι γιατί τους πήρε κυριολεκτικά 2-3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούν το αν θα σας επιτρέψουν να βγείτε έξω.

4. Θα κάνατε ασκήσεις στον καθρέφτη ζητώντας από τους γονείς σας την άδεια για να κάνετε κάτι και προληπτικά θα προετοιμάζατε απαντήσεις σε ερωτήσεις που ήξερε ότι θα ρωτούσαν.

5. Επίσης, πάντα έπρεπε να περιμένετε έως ότου ήταν σε μια καλή διάθεση, πριν ζητήσετε οτιδήποτε.
6. Μερικές φορές παίρνατε αυτό το πληγωμένο βλέμμα κουταβιού και θα αναστενάζατε λέγοντας “δεν πειράζει … θα πεις όχι έτσι κι αλλιώς”, για να κερδίσετε τη συμπάθεια τους, πριν ζητούσατε μια πραγματικά μεγάλη χάρη.

7. Πάντα έπρεπε να επιλέξετε αν θα βγείτε την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ, επειδή δεν υπήρχε κανένας τρόπος για τους γονείς σας να συμφωνήσουν στα δύο.

8. Καταλαβαίνετε τον πανικό που κυλά στις φλέβες σας, όταν οι φίλοι σας αλλάζουν τα σχέδια 10 φορές και θα πρέπει να εξηγείτε στους γονείς σας τι κάνετε.

9. Λέγατε ψέματα συνεχώς. Σχετικά με τα πάντα. Ακόμα το κάνετε.

10. Ποτέ δεν βρίσατε μέχρι να «μπείτε» στο πανεπιστήμιο.

11. Ποτέ δεν είχατε «Τη Συζήτηση» με τους γονείς σας. Πιθανώς να άφησαν ένα βιβλίο στο κρεβάτι σας με τίτλο “Οι αλλαγές στο σώμα μας” και σας άφησαν να το καταλάβετε.

12. Οι συνομιλίες της οικογένειας στο δείπνο αφορούσαν συνήθως τους καθηγητές σας και το πρόγραμμα των μαθημάτων – ποτέ για την κοινωνική ή την προσωπική σας ζωή. Για τους γονείς σας, δεν υπήρχε αυτό.

13. Και σήμερα ακόμα, δεν μπορείτε να ντυθείτε χωρίς να αναρωτιέστε τι θα σκεφτούν οι γονείς σας για αυτά που φοράτε. Το Γυμνάσιο και το Λύκειο ήταν ένας επταετής πόλεμος για το αν η φούστα ήταν πάρα πολύ κοντή.
14. Το να τρυπήσετε τα αυτιά σας ήταν το μέγιστο που θα μπορούσατε να κάνετε με το σώμα σας. Αν έστω σκεπτόσασταν, να βάψετε τα μαλλιά σας με ένα αντισυμβατικό χρώμα, να κάνετε ένα τατουάζ ή ακόμη και να κάνετε μια δεύτερη τρύπα στα αυτιά, θα γινόταν κόλαση.

15. Θα αλλάζατε πάντα το κανάλι αν οι γονείς σας έμπαιναν στο δωμάτιο και οι χαρακτήρες στην τηλεόραση φιλιόντουσαν.

16. Η συμπεριφορά ήταν τα πάντα.

17. Έχετε περάσει χρόνια να ονειρεύεστε εξέγερση, με τη μορφή της λήψης αυθόρμητων σχεδίων.

18. Είσαστε προσεκτικοί όταν λέγατε αστεία με τους γονείς σας γιατί η γραμμή μεταξύ του να γελούσαν μαζί σας ή να πηγαίνατε αμέσως για 45 λεπτά στο δωμάτιό σας ήταν λεπτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add