Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 1/4 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 1/4


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Πρωταπριλιάτικο Σάββατο σήμερα και η πληθώρα των πλανητών στον Κριό, μας συμβουλεύουν όχι στα ψέματα, αλλά ναι στις… φάρσες. Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης ήρθε και μας προετοιμάζει για επανασυνδέσεις αλλά και αρκετές αναποδιές!
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες υπόσχονται πολλά στο ζώδιό σου, αλλά η νωχελική σου διάθεση σε απομακρύνει από κάθε δράση. Μην αφήνεσαι στη τύχη – κυνήγα με δυναμισμό την επιτυχία, όσο ακόμα μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που βρίσκονται στον δρόμο σου. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για τα αισθηματικά σου. Πολλά πράγματα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιστράτευσε τη γοητεία σου – που έχεις αρκετή – και θα δεις ότι κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση.
ΤΑΥΡΟΣ


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο οικογενειακός τομέας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, βρίσκεται σε καλά επίπεδα και οι σχέσεις βελτιώνονται σταδιακά, μετά από ένα κύμα παρεξηγήσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δυσκολίες. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για διακοπές και το κλίμα βοηθάει την επικοινωνία, μέσα από την οποία θα κερδίσετε όλοι και θα οδηγηθείτε σε ουσιαστική πρόοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αν απελευθερώσεις τη δημιουργική διάθεση και τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει και αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, πολύ σύντομα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις τον δρόμο σου να ανοίγει και τις προοπτικές εξέλιξης να εμφανίζονται μπροστά σου με ευκολία. Είναι επείγουσα ανάγκη να δραστηριοποιηθείς τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήνεις τον χρόνο να σε οδηγεί στην απογοήτευση, εξ αιτίας της απραξίας και της έλλειψης προγραμματισμού. Οι πλανήτες δημιουργούν στόχους για το ζώδιό σου, τους οποίους καλείσαι να πετύχεις με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σύνεση. Μην αποφύγεις θετικές διαδικασίες που θα σου προσφέρουν προοπτική ανόδου και μεταμόρφωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ώστε να τα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το ερχόμενο διάστημα τα πράγματα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου, αρκεί να μην φοβηθείς αυτά που θα σου υποσχεθούν κάποια άτομα κύρους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για επιτυχίες σε πολλά επίπεδα, αρκεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μία πληροφορία πρόκειται να φτάσει στα αυτιά σου και να γίνει αφορμή να αναθεωρήσεις εντελώς τη στάση σου σε πολλά ζητήματα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και θα δεχτείς μεγάλη εύνοια από πρόσωπα μεγάλου κύρους, που αναγνωρίζουν την αξία σου. Το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει σημαντική αποζημίωση για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις σήμερα καμιά συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αρχίζουν και ισορροπούν.
ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήνεσαι στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με προοπτική για αναδιοργάνωση και μεταμόρφωση της ζωής σου. Οι πλανήτες βοηθούν κάθε προσπάθεια βελτίωσης και φέρνουν εξελίξεις και πρόοδο για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την εύνοια του Ερμή από τον Κριό, τα αισθηματικά σου μπορούν να γίνουν ιδανικά. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τα εφόδια που θα σου δώσει ο Ερμής, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήνεις περιθώρια για λάθη, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζονται τακτοποίηση, τώρα που ακόμα υπάρχει πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου. Ασχολήσου με εκκρεμότητες που απαιτούν επίλυση και δείξε συνέπεια σε όσα ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Κάποιοι σε στηρίζουν και θα υπάρξει εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Τοξότη, σου έφερε τελικά δώρα τα οποία άργησες να δεχτείς, αλλά κοπίασες αρκετά και φυσικά σου αξίζουν. Εξήγησε σε όσους ζηλεύουν πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου και πως τίποτα δεν σου χαρίστηκε. Είναι πλέον καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να επιλέξεις αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με το ταίρι σου, ώστε να είστε κι οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά ταυτόχρονα. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Ξεκινάει όμως για σένα μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε οδηγούν σε δράσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, στις οποίες δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και σε κουράζουν αφάνταστα. Τώρα μπορείς να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να δώσεις βάση μόνο σε όσα επείγουν, αγνοώντας προσωρινά τα υπόλοιπα. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη. Θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τα πλανητικά δώρα που δέχεσαι σε ανακουφίζουν και αισθάνεσαι δικαίωση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Είναι εύκολο να προχωρήσεις, αρκεί να εκτιμήσεις όσα θα σου προσφερθούν και να μην τα αγνοήσεις. Πολύ σύντομα οι συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο για το ζώδιό σου και θα ολοκληρωθούν οι επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Ταύρο θα σε γεμίσει ερωτισμό και γοητεία. Θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα.
ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το πλανητικό σχέδιο δείχνει στον ορίζοντα νέες δυνατότητες για το ζώδιό σου, τις οποίες θα κληθείς να αξιοποιήσεις και να φέρεις σε ισορροπία την υπάρχουσα κατάσταση. Οι δυσκολίες του παρελθόντος σταδιακά υποχωρούν και τη θέση τους παίρνει μία νέα πραγματικότητα γεμάτη δράση, που φέρνει ικανοποιήσεις και ευτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ήρεμα. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα και στάσιμα θέματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add