Το "Μήνυμα" του Ρενάτο Ματσοντσίνι στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Το "Μήνυμα" του Ρενάτο Ματσοντσίνι στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Επενδύσεις ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ σε τροχαίο υλικό προτίθεται να πραγματοποιήσει τα επόμενα έτη ο ιταλικός όμιλος Ferrovie Dello Stato, προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Ρενάτο Ματσοντσίνι.
Ο κ. Ματσοντσίνι επισήμανε πως οι ιταλικοί σιδηρόδρομοι, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σιδηροδρομικός όμιλος της Ευρώπης, έχουν ως βασικό στόχο την επέκτασή τους στο εξωτερικό την επόμενη δεκαετία, ειδικότερα σε ελκυστικές ευρωπαϊκές γραμμές, όπως το Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Νέες τεχνολογίες και "οδηγός" το Ρώμη - Μιλάνο
Οι Ιταλοί σκοπεύουν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τη χρήση νέων τεχνολογιών στις αμαξοστοιχίες, αλλά και στις υπηρεσίες, σε ό,τι αφορά την έκδοση εισιτηρίων αλλά και την ενημέρωση του επιβατικού κοινού σε πραγματικό χρόνο.
"Στην Ελλάδα, η γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική εμπορικά. Η γραμμή μπορεί να είναι πάρα πολύ ελκυστική, ειδικά με την ολοκλήρωση των νέων υποδομών που θα κατασκευαστούν. Πιστεύω πως αυτή η γραμμή μελλοντικά μπορεί να καταστεί μια από τις πιο σημαντικές μεταφορές στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρενάτο Ματσοντσίνι.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσοντσίνι, ο ιταλικός όμιλος σκοπεύει να ενισχύσει τη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο τα επιτεύγματά του στη γραμμή Ρώμη - Μιλάνο, στην οποία η επιβατική κίνηση διπλασιάστηκε σε περίπου 10 έτη.
"Το 2005 στη γραμμή Μιλάνο - Ρώμη, μόλις το 30% των επιβατών χρησιμοποιούσε το τρένο. Τώρα, μετά από 10 χρόνια σωστής δουλειάς, το 65% των επιβατών ταξιδεύει με το τρένο", τόνισε ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης.

"Μήνυμα" στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Ο νέος ισχυρός άνδρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβεβαίωσε πως η επιχείρηση θα ενισχυθεί με προσωπικό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους 650 εργαζόμενους της επιχείρησης.
Συγκεκριμένα τόνισε: "Σε δύο μήνες θα ενταχθούν σε μια μεγάλη οικογένεια. Μην ανησυχείτε γιατί έχουμε πολλή δουλειά, αλλά να μην σας ανησυχεί η Ferrovie Dello Stato".
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Ρενάτο Ματσοντσίνι.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: