6 Σκληρές Αλήθειες για τη Ζωή που θα σε Κάνουν Δυνατότερο άνθρωπο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

6 Σκληρές Αλήθειες για τη Ζωή που θα σε Κάνουν Δυνατότερο άνθρωπο

  Αν και συνήθως δεν δυσκολευόμαστε να δούμε τα ελαττώματα των άλλων, δυσκολευόμαστε να παραδεχτούμε τις δικές μας αδυναμίες. Βρίσκουμε δικαιολογίες για την συμπεριφορά μας και περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας περιμένοντας να συμβεί κάτι καλό ή να ξεκινήσει η ζωή μας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα συμβεί τίποτα καλό, αν δεν κάνετε κάτι γι’αυτό. Κανείς δεν θα έρθει να σας σώσει. Είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία σας.
Αν περιμένετε να ξεκινήσει η ζωή σας, μπορεί να σας βοηθήσουν οι 6 παρακάτω σκληρές αλήθειες:Loading... 

1. Είναι αδύνατον να κάνετε τους πάντες ευτυχισμένους
Αν ακολουθείτε τις συμβουλές ή τις οδηγίες κάθε ανθρώπου στην ζωή σας, δεν θα έχετε τον έλεγχο της ευτυχίας σας. Είτε θα τρελαθείτε, είτε θα νιώθετε ότι δεν έχετε ζωή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους. Θα υπάρχει πάντα κάποιος που διαφωνεί ή δεν εγκρίνει.Πρέπει να δεχτείτε ότι το να παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις μπορεί να προκαλέσει σχόλια, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής και της ευτυχίας σας. Κάντε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά. Κάντε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους.

2. Ο κόσμος δεν σας χρωστά τίποτα
Ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, εμφάνισης ή κοινωνικής θέσης, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ο κόσμος δεν σας χρωστά τίποτα. Δεν δικαιούστε περισσότερα από τον γείτονα. Αν θέλετε κάτι, πρέπει να δουλέψετε γι’αυτό. Αν περνάτε την ζωή σας κάνοντας παράπονα και στεναχωριέστε που δεν σας δίνουν τα πράγματα απλόχερα, ποτέ δεν θα γίνετε επιτυχημένοι.

3. Κανείς δεν είναι πολύ απασχολημένος για να σας απαντήσει
Οι άνθρωποι βρίσκουν χρόνο γι’αυτούς που θέλουν να βρουν χρόνο. Αν ο φίλος σας δεν έχει απαντήσει μετά από πολλά μηνύματα και κλήσεις, είναι επειδή έχει επιλέξει σκόπιμα να μην σας απαντήσει. Αν ένας εργοδότης δεν έχει επικοινωνήσει, δεν είναι επειδή είναι πολύ απασχολημένος.
Όταν σταματήσετε να δικαιολογείτε τους ανθρώπους που σας συμπεριφέρονται άσχημα, τότε θα χτίσετε πιο δυνατές σχέσεις με όσους νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

4. Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις
Μπορεί να έχετε καλές σκέψεις και προθέσεις, αλλά δεν έχουν σημασία αν δεν τις στηρίζετε. Η αλήθεια είναι ότι οι πράξεις, και όχι οι σκέψεις ή οι προθέσεις, σας ορίζουν. Μπορείτε να κάθεστε όλη μέρα και να σκέφτεστε τρόπους για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, αλλά μέχρι να αρχίσετε να κάνετε κάτι, δεν κάνετε καμία διαφορά.

5. Κανείς δεν θα έρθει να σας σώσει
Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας περιμένοντας κάποιον να έρθει να σας σώσει. Κανείς δεν πρόκειται να εμφανιστεί ως διά μαγείας και να κάνει την ζωή σας καλύτερη ή ξαφνικά να σας κάνει ευτυχισμένους.
Τα προβλήματα σας δεν θα λυθούν με ένα μαγικό ραβδί. Πρέπει να πάρετε τον έλεγχο της ευτυχίας σας. Αν είστε δυστυχισμένοι με την τωρινή κατάσταση, ο μόνος τρόπος για να αλλάξει είναι να το αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι.

6. Χάνετε το 100% των ευκαιριών που δεν εκμεταλλεύεστε
Το να ρισκάρετε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο μπορεί να είναι τρομακτικό. Αλλά αν δεν προσπαθήσετε, δεν θα πετύχετε ποτέ. Μπορείτε να περάσετε μια ζωή βρίσκοντας δικαιολογίες, λέγοντας στους άλλους ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο, χρήματα ή ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας.
Ή μπορείτε να κάνετε απλά ένα άλμα και να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει επιβράβευση χωρίς λίγο ρίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: