Παππούς 6χρονου: «Τον βίασε και τον σκότωσε ο 15χρονος» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Παππούς 6χρονου: «Τον βίασε και τον σκότωσε ο 15χρονος»

 Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού από τον βιασμό και την δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλί Σεζάλ που βρέθηκε την Δευτέρα νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, σε εγκαταλειμμένο σπίτι 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

 Δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως είναι ένας 15χρονος από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα ήταν γνωστός στους κατοίκους του Αλάν Κουγιού ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι και ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού.

Ο Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη και την οργή του για τον χαμό του εγγονού του και αποκάλυψε ότι ο δράστης βίασε και σκότωσε τον 6χρονο και ζήτησε να τον σκοτώσουν για την πράξη του.

Οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα της «Φωνής Ροδόπης» εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.
 Μάλιστα «Είχαν βιάσει 3 φορές τον δράστη στο παρελθόν» συμπλήρωσε η ίδια γυναίκα.

 Πηγή: «Φωνή της Ροδόπης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: