Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/1/2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/1/2017



ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Με την Σελήνη να ........
..... πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε ευνοεί, ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η μέρα θα σου χαρίσει την τύχη να γνωριστείς με πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.


ΤΑΥΡΟΣ
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτήν την Τετάρτη. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο σύντροφό σου, αλλά ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να εκδηλωθείς όπως θα ήθελες. Με την Σελήνη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και την κατάλληλη στιγμή να του πεις αυτά που σε αγχώνουν. Εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, σε συμβουλεύω να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν και μειώνονται και εσύ νιώθεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτήν την Τετάρτη. Ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί… αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπος σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα αυξήσει πολύ την κοινωνικότητα σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις με το παραμικρό. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με την σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα και μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, προσπάθησε να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να βγεις ραντεβού και με άτομα που δεν σου πολυγεμίζουν το μάτι, αλλά έχεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.


ΛΕΩΝ
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν τη Τετάρτη θα είναι σημαντικές και πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου που έχεις βάλει, γιατί η ενέργεια σου είναι πολύ μεγάλη και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την καλυτέρευση της και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό μια καινούργια γνωριμία ίσως έρθει να ταράξει το σημερινό βράδυ την ηρεμία σου! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου, αλλά προτού σιγουρευτείς καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις τώρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή και από αύριο που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσπάθησε επίσης να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Και εσένα που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις. Για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2017, κάνε κλικ στο Ζώδια 2017.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει που θα αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα όλα θα πάνε καλά, εάν δεν κάνεις υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να σταθείς δίπλα στο σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και η γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι προτάσεις που θα λάβεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαια λάθη. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Τετάρτη για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με την συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Στους αδέσμευτους η μέρα σας δίνει πολύ καλές επιρροές, για μια καινούργια γνωριμία. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις την προσδοκώμενη επιτυχία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φρόντισε να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την σημερινή Τετάρτη κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα!! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε φίλε Υδροχόε να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου χαλαρά και ήρεμα και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Πρέπει σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην ερωτική σου ζωή και θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και ο σύντροφος σου. Και εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσένα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: