34 τρόποι χρήσης του οξυζενέ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

34 τρόποι χρήσης του οξυζενέ

Ο χημικός τύπος του υπεροξειδίου του υδρογόνου (οξυζενέ) είναι H2O2 και αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα οικιακά απολυμαντικά στον κόσμο.
Γνωρίζατε ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι η μόνη μικροβιοκτόνος ουσία που αποτελείται μόνο από νερό και οξυγόνο; Είναι πολύ πιθανό να διαθέτετε ήδη ένα μπουκάλι στο φαρμακείο σας ή στην κουζίνα σας. Συνήθως χρησιμοποιείται για την απολύμανση μικρών πληγών και ως λευκαντικό για ευαίσθητα ρούχα, ωστόσο είναι πολύ πιο χρήσιμο απ’ όσο νομίζουμε οι περισσότεροι.
Έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, η Εναλλακτική Δράση βρήκε και δημοσιεύει όλες τις χρήσεις που προτείνονται. Διαβάστε τους πολλούς λόγους για τους οποίους αξίζει να το έχετε στο σπίτι σας.
1. Απολυμάνετε μικρές πληγές
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένα φυσικό αντισηπτικό κι έτσι μια από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις του είναι να καθαρίζετε τις πληγές για να εμποδίσετε τη λοίμωξη.
2. Ανοίξτε το χρώμα των μαλλιών σας
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ήπιο και μπορεί να χρησιμεύσει στο ξάνθυσμα των μαλλιών.
3. Τονίστε το χρώμα των μαλλιών σας
Προκειμένου να αποκτήσετε φυσικά ξανοιγμένα μαλλιά από τον ήλιο, απλώς ψεκάστε υπεροξείδιο του υδρογόνου πάνω σε υγρά μαλλιά και αφήστε τα να μουλιάσουν για 10 – 15 λεπτά πριν τα ξεπλύνετε.

η συνεχεια του αρθρου εδω: https://www.germanos-medicals.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: