Χρόνια πολλά Κατερίνα! Τι σημαίνει το όνομα- Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Χρόνια πολλά Κατερίνα! Τι σημαίνει το όνομα- Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρόνια πολλά Κατερίνα
Ονοματολογία από τον Μάνο Μηκίδη

Το όνομα Αικατερίνη σημαίνει καθαρή, αγνή, αμόλυντη, αμωμη .Επισης σύμφωνα με μια άλλη ανάλυση σημαίνει ‘’εαρινή, ανοιξιάτικη’’..Η κάτοχος αυτού του ονόματος είναι ένα άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες , με ενθουσιασμό , με παρορμητισμό , δυναμισμό κι θάρρος.Φθάνει στην επιτυχία ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο της.Αρέσκεται στο να είναι ηγέτιδα-αρχηγός παρά να είναι οπαδός. Έχει σκέψη ανεξάρτητη γεγονός που πολλές φορές την οδηγεί σε απροσδόκητες κι ‘’βιαστικές’’..καταστασεις.Απαραίτητο είναι να αναπτύξει την υπομονή της κι να μάθει να συνεργάζεται με τους γύρω της.

Το αρχικό της Α ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα και έχει σαν έμβλημα του το Ξίφος.Ανταποκρίνεται με έναν ενστικτώδη τρόπο σε κάθε ‘’πρόκληση’’ κι το κάνει με δράση κι έντονο ταμπεραμεντο.Δειχνει πείσμα και ξεροκεφαλιά , τόλμη κι αποφασιστκοτητα.

Ξερει τι θέλει αλλά το διεκδικεί με λάθος τρόπο.Την εκνευρίζει η ..αναμονη και γενικά δεν ..χαλαρώνει εύκολα!!Δεν ασχολείται με την γνώμη των άλλων ,τα λέει έξω από τα δοντια και καλό είναι να βάζει κάποιες στιγμές φρένο στις σκέψεις κι τα λόγια της!!!

Χρόνια πολλά!!!

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
e-mail.:man.mikidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: