Βαδίζει προς επαναλειτουργία το Mega - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2016

Βαδίζει προς επαναλειτουργία το Mega

Πληροφορίες για καταρχήν συμφωνία για αποδέσμευση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε. αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα» στην ιστοσελίδα της, σημειώνοντας πως το Mega οδεύει και πάλι προς τον τηλεοπτικό αέρα καθώς εξομαλύνονται οι συνθήκες λειτουργίας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, τα χρήματα θα διατεθούν στους εργαζόμενους. Με υπολογισμούς προκύπτει πως το ποσό αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζόμενους στο κανάλι. Πρόκειται για τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, δεδομένου ότι εκείνο το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι δεν είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Τα χρήματα θα δοθούν σε όλους ανεξαιρέτως και θα χρειαστούν δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες να καταβληθούν για τεχνικούς λόγους.

Σε επόμενη φάση, σημειώνεται στο ρεπορτάζ, το κανάλι προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση ως προς τη λειτουργία του αλλά και το να απαντήσει σε όλες τις σκληρές κατηγορίες της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add