10 “παραπλανητικά” ονόματα ιστοσελίδων! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

10 “παραπλανητικά” ονόματα ιστοσελίδων!


perierga.gr

Στη θεωρία, επιλέγοντας ένα όνομα ιστοσελίδας (το γνωστό domain) είναι απλή υπόθεση, γιατί οι κανόνες επιλογής είναι απλοί: Θα πρέπει να είναι σύντομο, έξυπνο, “αξέχαστο”, εύκολο στην ορθογραφία και πρωτίστως να επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο της σελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι… ανάρμοστο και παραπλανητικό. Γι’ αυτό προσέξτε λέξη προς λέξη τις… λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όπως οι “κύριοι” που διαθέτουν τα ακόλουθα 10 sites.

1. penisland.net
Να διαφημίσουν την επιχείρησή τους με χειροποίητους στιλούς ήθελαν οι άνθρωποι, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού κάτι περίεργοι τύποι έρχονταν καθημερινά στο κατάστημα εφοδιασμένοι με… μεζούρα! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Η χώρα των… μορίων (penis-land) ήταν αυτή!

2. whorepresents.com


Τώρα που αναμένεται να ανοίξει και ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο, η εν λόγω σελίδα θα φανεί πολύ χρήσιμη για να παρουσιάζονται οι εργαζόμενες πάραυτα: ύψος, βάρος, χαρακτηριστικά και… ειδικότητα! Whore-presents, λοιπόν και ξερό ψωμί!

3. lesbocages.com
Καλλιτέχνες είναι αυτοί (Les bocages), αλλά βρέθηκαν στο… κλουβί με τις τρελές, και πιο συγκεκριμένα με τις λεσβίες (lesbo-cages)! Το αποτέλεσμα είναι τα έργα τους να κάνουν θραύση…

4. wintersexpress.com
Πάντα το έλεγα εγώ ότι το χειμωνιάτικο σεξ θέλει τον… Τύπο του! Μια ανάλυση συντακτική (και… αρχισυντακτική μη σας πω) τη χρειάζεται, γιατί όταν κάνει κρύο είναι… καιρός για δύο! Winter-sex-press για… ποιοτικό διάβασμα μπροστά στο τζάκι!

5. dicksonweb.com
Για τις τιμές και τα… μεγέθη δεν γνωρίζω, μην με ρωτήσετε! Καλά θα κάνετε να ζητήσετε τις λεπτομέρειες από την ίδια την εταιρεία που ασχολείται ως επί το πλείστον με τον προγραμματισμό. O δυστυχής κύριος Dickson είπε να φτιάξει μια σοβαρή ιστοσελίδα και από το όνομα και μόνο… πέτυχε! Όλα στη φόρα τα έβγαλε: dicks-on-web για να σπεύσετε προς επιλογήν… μορίου!

6. therapist.com
Τα πράγματα εδώ… ξεφεύγουν! Είπαμε σολομό και χαβιάρι στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και ιστοσελίδα… βιαστή! Αυτό παραπάει. Μάλλον σύγχυση επικρατεί και ο the-rapist είναι… therapist! Θεραπεύεται ο βιαστής;

7. mp3shits.com
“Εδώ θα βρω τα χειρότερα mp3 του κόσμου”, σκέφτομαι. Γιατί η σελίδα το λέει καθαρά mp3-shits. Πού να ήξερα ότι πρόκειται για mp3s-hits…

8. kidsexchange.net
Τι είχε ο δημιουργός στο μυαλό του δεν ξέρω. Ίσως να μας προστρέψει τρόπον τινά να ξεπεράσουμε τα ταμπού αλλά και να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την… αλλαγή φύλου σε παιδιά!!! Kid-sex-change για έναν διεθνή οργανισμό που φροντίζει υιοθεσίες παιδιών Τρίτων Χωρών σε δυτικές οικογένειες. Τώρα εάν η… αλλαγή συμπεριλαμβάνεται στη διαμονή, δεν γνωρίζω!

9. choosespain.com
Έναν πόνο δεν μπορεί παρά να τον έχεις όταν επιστρέφεις από την Ισπανία, έναν πόνο νοσταλγικό των ωραίων στιγμών που πέρασες στην Καταλονία… Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι πανέξυπνοι διαφημιστές για να προτρέψουν τους επίδοξους τουρίστες να… διαλέξουν “δαγκωτό” Ισπανία: Choose-Spain, λοιπόν, και άσε κατά μέρος το choose-pain για όσους είναι απλώς… μαζοχιστές!

10. teacherstalking.org
Αυτοί οι καθηγητές πάντα βλέπουν… διώκτες στον ύπνο τους και καταδιώξεις. Ε, είπαν να φτιάξουν και μια ιστοσελίδα για να “ξορκίσουν” το κακό! Ιδού, λοιπόν, το teacher-stalking, όπου αποδεικνύεται ότι “φαντάσματα” μαθητές… καταδιώκουν τους καθηγητές. Μόνο που εκείνοι οι άμοιροι λίγη κουβεντούλα ήθελαν (teachers-talking!)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add