Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε «το ρετιρέ» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε «το ρετιρέ»

​Ήταν αδιαμφισβήτητα ένα σήριαλ που την δεκαετία του ’90 αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται τον έρωτα της Κατερίνας(Κατερίνα Γιουλάκη) με τον φαρμακοποιό Χρήστο που τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας παρά τις γκρίνιες της μάνας της κυρίας Σοφίας ή την Χαρούλα Πεπονάκη που δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο «Cosmos»;

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος υποδύονταν στο σήριαλ τον Άλκη, τον βοηθό του Ιάσωνα για πρώτη φορά αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» τον λόγο που σταμάτησε ξαφνικά το δημοφιλές σήριαλ.

«Το σήριαλ τέλειωσε άδοξα γιατί τώρα θα το πω για πρώτη φορά δεν έχει όμως σημασία γιατί αυτή είναι η αλήθεια και τις αλήθειες πρέπει να τις λέμε. Δεν θα πω ονόματα αλλά δύο από τις πρωταγωνίστριες του σήριαλ ζήτησαν από ό, τι είχε πει ο Δαλιανίδης τότε τα διπλάσια χρήματα από όσα έπαιρναν και μάλιστα το έθεσαν ως όρο αλλιώς δεν θα συνέχιζαν την σειρά» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day»και πρόσθεσε: «η σειρά αν συνέχιζε, έπρεπε να συνεχίσει με τους ίδιους πρωταγωνιστές γιατί αυτούς είχε αγαπήσει ο κόσμος.Αν έλειπαν δύο από τους βασικούς ήρωες κανονικά δεν θα έπρεπε η σειρά να συνεχίσει και τότε είπε ο Δαλιανίδης “το σταματάω και κάνω κάτι παρεμφερές όπως ήταν οι «Μικρομεσαίοι» όμως δεν είχε την ίδια επιτυχία με το ρετιρέ»

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως ο Γιάννης Δαλιανίδης, σκηνοθέτης της σειράς, ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Μάλιστα διηγήθηκε και ένα περιστατικό που του έχει μείνει καρφωμένο στην μνήμη!

«Εκείνη που υποδύονταν την κυρία Θάλεια(Μαρία Μαρτίκα) πάθαινε τρακ κάθε φορά με τον Δαλιανίδη, και κάποια στιγμή την βλέπω πριν ξεκινήσει η σκηνή που θα έπαιζε να σταυροκοπιέται. Την ώρα εκείνη ξεκίναγε η σκηνή με πλάνο δικό μου. Μπαίνω στο πλάνο γελαστός, λόγω αυτού που είχα δει και ακούω τον Δαλιανίδη να λέει “stop Μάκη εσύ τι έπαθες και γελάς;” ε που να του εξηγούσα αυτό το οποίο είχα δει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για το αν θα συμμετείχε στο «Ρετιρέ» αν γυρίζονταν τώρα;

«Δεν θα ξαναέκανα το ρετιρέ. Είναι μία σειρά που έχει καταγραφεί μία εποχή που ήταν έτσι η καθημερινότητα της Ελλάδας» επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: