Συγκλονιστική φωτογραφία..μασωνική η σύνοδος του Βαρθολομαίου στην Κρήτη και συμβολικά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Συγκλονιστική φωτογραφία..μασωνική η σύνοδος του Βαρθολομαίου στην Κρήτη και συμβολικά


Πεντάλφες και ισλαμικές ημισέληνοι στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η σύνοδος της αποστασίας.Κεραυνοί του Π.Γεωργίου του Μεταλληνού κατά των οικουμενιστικών επιδιώξεων του Βαρθολομαίου.
Συναγερμός σε όλους τους Ορθοδόξους κατά των μεθοδεύσεων του Βαρθολομαίου και των συν αυτώ οικουμενιστικών,οι οποίοι και σε επίπεδο συμβολισμού,αποφάσισαν η σύνοδος της αποστασίας να λάβει χώρα σε αίθουσα της αρχιεπισκοπής Κρήτης με φόντο το μασωνικό σύμβολο(φώτο),της οικουμενιστικής-μασωνικής ένωσης,των 3 μονοθειστικών θρησκειών.Σταυρός-Πεντάλφα-Ημισέληνος!


Να γιατί ο Άγιος Πειραιώς αρνήθηκε να λάβει μέρος στην αντορθόδοξο σύνοδο του Ιουνίου.

Ούτε Ορθόδοξη θα είναι,ούτε »αγία»όπως ο καρδινάλιος του Βοσπόρου μας προπαγανδίζει.

Σε ποια Ορθόδοξη εκκλησία ή μοναστήρι,όσο παλαιό και να είναι,υπάρχει αυτή η απεικόνιση βδέλυγμα που προσβάλει αυτο καθ’ευατό το μυστήριο της Θείας ενανθρωπήσεως.

Όχι αδέλφια,δεν είναι αυτοί Ορθόδοξοι ηγέτες,μασώνοι με ποδιές είναι και υπηρέτες της νέας εποχής.Ευχόμαστε να ξυπνήσουμε όλοι και αν χρειαστεί να τους πετάξουμε στην θάλασσα.

Δεν μαρτύρησαν τόσοι χιλιάδες άγιοι μάρτυρες από μωαμεθανούς και παπικούς και σιωνιστές,για να ρίχνουν οι συγκεκριμένοι κατόλυκοι στάχτη στην μνήμη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: