Ο Πούτιν για την κατάρριψη του μαχητικού από την Τουρκία: Ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις - ΒΙΝΤΕΟ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

Ο Πούτιν για την κατάρριψη του μαχητικού από την Τουρκία: Ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

 Για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16 ρωτήθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι το τουρκικό μαχητικό μπορούσε να καταρρίψει το δικό μας αεροσκάφος. Αν το ξέραμε θα κάναμε τα πράγματα αλλιώς από την αρχή. Δεν συνετρίβη μόνο το αεροσκάφος αλλά πυροβόλησαν και τον πιλότο. Αυτό είναι ένα έγκλημα πολέμου, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και πρόσθεσε:
«Δεν ακούσαμε τις εξηγήσεις της τουρκικής ηγεσίας, δεν μας είπαν τίποτα για αποζημίωση. Εμείς κάναμε το παν για να έρθουν οι ρωσοτουρκικές σχέσεις στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και η φιλία του ρωσικού και του τουρκικού λαού ανήλθε σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό το εκτιμούμε πολύ. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό».
«Δεν χρειάζονται μόνο δηλώσεις για την αποκατάσταση των σχέσεων αλλά πρέπει και να γίνει κάτι. Εμείς είμαστε σε επαφή με του εταίρους μας, ξέρουν την απάντησή μας. Ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις αλλά δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής» κατέληξε. 
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add