Άγγιξε ένα κοινό Φυτό και λίγο μετά άρχισε να Πρήζεται. Μόλις Δείτε ΠΩΣ κατέληξε στην Εντατική, θα μείνετε! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

Άγγιξε ένα κοινό Φυτό και λίγο μετά άρχισε να Πρήζεται. Μόλις Δείτε ΠΩΣ κατέληξε στην Εντατική, θα μείνετε!



Οι περισσότεροι από μικρή ηλικία μαθαίνουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φυτά και ζώα, που είναι δηλητηριώδη και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία μας.
Ένα κορίτσι όμως βίωσε μια τραυματική σωματική εμπειρία, απλά αγγίζοντας ένα δηλητηριώδες φυτό. Μετά την επαφή, το δέρμα των χεριών της φούσκωσαν σαν μπαλόνια και είχε σοβαρά εγκαύματα.

Το φυτό αυτό είναι το Γιγαντιαίο ηράκλειο το σφονδύλιο, και έχει φωτοτοξικές ιδιότητες, που σημαίνει πως το δηλητήριο του φυτού ενεργοποιείται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η επαφή με το φυτό προκαλεί άμεση φλεγμονή και αίσθημα καύσου.


Το φυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις τοξικές του ιδιότητες, και το κορίτσι από αφέλεια τριγυρνούσε δίπλα του και το άγγιξε. Το συγκεκριμένο φυτό μπορεί να φτάσει τα 4 μέτρα ύψος και η όψη του φαίνεται ακίνδυνη και κυρίως αναπτύσσεται στον Δυτικό Καναδά και την Ανατολική Γαλλία.
Στο βίντεο που ακολουθεί, η Lauren εξηγεί πως βίωσε την εμπειρία της, με την απόκτηση σοβαρών εγκαυμάτων, τρίτου βαθμού. Νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στο νοσοκομείο, και πρακτικά δε μπορούσε να κάνει τίποτα για αρκετές μέρες, καθώς τα χέρια της πονούσαν φρικτά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη μικρή Lauren να εξιστορεί τη δυσάρεστη εμπειρία της. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add