Χάρτες του Μετρό της Αθήνας και ταμπέλες στα Ελληνικά σε στάση του λονδρέζικου Μετρό (PHOTOS) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

Χάρτες του Μετρό της Αθήνας και ταμπέλες στα Ελληνικά σε στάση του λονδρέζικου Μετρό (PHOTOS)


Οι Βρετανοί μετά τα μάρμαρα μας κλέβουν και το μετρό.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Ελλάδα διώχνει τις επενδύσεις από τη χώρα, τρώει τα παιδιά της κλπ, μιας και η τελευταία ταινία Bourne “Jason Bourne” γυρίζεται σε ένα σωρό άλλα μέρη εκτός από την Ελλάδα, παρ’ ότι σεναριακά η δράση λαβάνει χώρα στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά αφήσαμε τους Άγγλους να μας κλέψουν το δεύτερο καλύτερο δίκτυο μετρό στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα για το γύρισμα μιας σκηνής η οποία διαδραματίζεται στο μετρό της Αθήνας, η παραγωγή αποφάσισε να μεταμφιέσει μια στάση του Λονδρέζικου μετρό σε στάση της Αττικό Μετρό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι αρχικός σκοπός της παραγωγής ήταν να γυρίσει τη σκηνή στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν υπέρογκα ποσά για την παραχώρηση του χώρου.

Επιβάτες του μετρό του Λονδίνου, οι οποίοι βρέθηκαν χθες στη στάση Woolwich, μάλλον ένιωσαν λίγο μπερδεμένοι κοιτώντας τις ταμπέλες σήμανσης στη στάση, μιας και οι ενδείξεις ήταν στα Ελληνικά ενώ υπήρχαν χάρτες του δικτύου Μετρό της Αθήνας.
Όλη αυτή η βιαστική μεταμφίεση της στάσης του Woolwich σε στάση του Μετρό της Αθήνας έγινε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της πέμπτης ταινίας Bourne Ultimatum.

O Matt Damon στη στάση Woolwich παριστάνει ότι είναι στην Αθήνα (και ότι είναι κουλ και ριψοκίνδυνος τύπος)
Από το χάρτη λείπει η γραμμή 1, οι γραμμές του προαστιακού, οι γραμμές του τραμ (λογικό, γιατί ο Jason Bourne δεν μπορεί να περάσει 3 ώρες τις ταινίας σε ένα τραμ για να τον πάει στη Γλυφάδα).

Στα τρένα
Ελπίζουμε να μη νιώθουν άσχημα οι Θεσσαλονικείς που το Μετρό της Αθήνας πλέον επεκτείνεται και στο Λονδίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: