Καταρρίπτεται – Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

Καταρρίπτεται – Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό

Ακόμη μια επικίνδυνη, εισαγόμενη, συνωμοσιολογική ανοησία, με θέμα τα εμβόλια. Ας τη δούμε… 

Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό (Βίντεο)


Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.

Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις στα αυτιστικά παιδιά. Και την βάζουν στα εμβόλια μας !!

Αυτό εμποδίζει το σώμα να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη βιταμίνη D για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add