Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο μιλά για τη συντριβή του ελικοπτέρου και αποκαλύπτει πως την έπαιρναν τηλέφωνο από το Πεντάγωνo - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο μιλά για τη συντριβή του ελικοπτέρου και αποκαλύπτει πως την έπαιρναν τηλέφωνο από το Πεντάγωνo


"Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα" λέει αναφερόμενη στα συντρίμμια η κα Κατσοτούρχη 
Η Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο στο νησί ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τα ξημερώματα...και έχασαν τη ζωή τους οι τρεις χειριστές. 

Η κ. Κατσοτούρχη συμμετείχε στις έρευνες για την ανεύρεση των πιλότων και ήταν εκείνη με την οποία επικοινώνησε το Πολεμικό Ναυτικό, μόλις χάθηκε το ίχνος του ελικοπτέρου. 
Η ίδια μίλησε νωρίτερα στον Real Fm και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι βρήκε τα συντρίμμια και αντίκρισε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο. 
«Χαμός γίνεται εδώ. Είδα τα συντρίμμια, υπάρχει άνθρωπος απανθρακωμένος μέσα. Νοτιοδυτικά είναι. Τα συντρίμμια βλέπω και ένα παιδί... Ενα άνθρωπο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Σε χαράδρα είναι. Έχουν πάει άνθρωποι κάτω είναι. Εχει ένα δρομάκι. Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα» είπε στο ραδιόφωνο. 
Η κ. Κατσοτούρχη εγκαταστάθηκε στο νησί μαζί με το σύζυγο της, ο οποίος πέθανε το 2013. Ο άνδρας της είχε καταγωγή από την Κάλυμνο και μέχρι την εγκατάσταση τους στην Κίναρο ζούσαν στην Αυστραλία. Η κα Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι μόνη της στο νησί καθώς ο γιος, απουσιάζει όπως είπε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: