Απόπειρα δολοφονίας κατά της Αγγελικής Νικολούλη - "Μου έβαλαν στο κεφάλι το πιστόλι". - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016

Απόπειρα δολοφονίας κατά της Αγγελικής Νικολούλη - "Μου έβαλαν στο κεφάλι το πιστόλι".

Ποιο ήταν το παρασκήνιο για την απόπειρα δολοφονίας κατά την Αγγελική Νικολούλη;

Tην έβαλαν στο μάτι. Ενέδρα θανάτου έστησαν στην Αγγελική Νικολούλη, θέλοντας να της κλείσουν μια και καλή το στόμα.

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη της δαιμόνιας ρεπόρτερ και παρουσιάστριας Αγγελικής Νικολούλη πως τη σημάδεψαν με όπλο στο πρόσωπο.

“Με σημάδεψαν στο πρόσωπο με όπλο που είχε σιγαστήρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο κάποιοι την ήθελαν νεκρή.

Οι αποκαλύψεις της σχετικά με μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα το πανελλήνιο την έβαλαν σε μπελάδες και όπως παραδέχεται για καιρό κάποιοι είχαν γίνει σκιά της.

Συνειδητοποιώντας πως καθημερινά ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια παρακολουθούσε κάθε της κίνηση, έφτασε μέχρι την αστυνομία, όμως όπως φάνηκε ήταν αποφασισμένοι να τη βγάλουν από τη μέση.

Ακόμα όμως και εκείνη τη νύχτα που την άρπαξαν, την έστησαν στον τοίχο και της έβαλαν το όπλο στο μέτωπο, η Αγγελική Νικολούλη δε λύγισε ούτε στιγμή.

Ήταν αποφασισμένη να ρίξει “φως” στο… τούνελ και τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. “Αν με εμποδίσουν τότε πεισμώνω”, έχει παραδεχτεί.

Αυτή άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά στην 20χρονη θητεία της στο “Τούνελ” που κάποιοι εξαιτίας των αποκαλύψεων της Αγγελικής Νικολούλη, προσπάθησαν να τη βγάλουν από τη μέση. Παλαιότερα, όπως είχε αποκαλύψει άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της, θέλοντας να της κόψουν μια και καλή τη φόρα.

Ενώ άλλοι θα έχαναν την ψυχραιμία τους η Ελληνίδα “Μις Μαρπλ” Αγγελική Νικολούλη συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ της, τονίζοντας πως είναι αποφασισμένη να λύνει τα μυστήρια με όποιο κόστος.
Πηγή ➤elas-lyste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add