ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Μετά τις προσκλήσεις «ανθρωπισμού» για 800.000 ανειδίκευτους «πρόσφυγες» που απαίτησαν οι Γερμανοί βιομήχανοι και το Τραπεζιτικό κατεστημένο στους οποίους είναι καταχρεωμένοι αυτοί οι βιομήχανοι, έχουμε ολόκληρη την Ασία να κινείται προς την Ευρώπη!

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Φαγωμάρα στην Ε.Ε…. Η Προσφυγική Κρίση Σημάδι Ιστορικής Κατάρρευσης

Ποιος μπορεί ειλικρινά να τους αδικήσει? Ποιος άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να μένει στη Γερμανία χωρίς να δουλεύει σαν σκυλί για ένα πιάτο φαγητό και τον τρόμο από το κράτος και τους ληστοσυμμορίτες της περιοχής του?
Μπορεί να ζούνε σε τριτοκοσμικές χώρες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πληροφορηθεί το τι γίνεται στην Ευρώπη! Όταν αυτοί σκοτώνουν το γείτονα τους που τους επειδή απλά πέρασε μέσα από το κτήμα τους μαθαίνουν ξαφνικά ότι οι Ευρωπαίοι τους προσκαλούν και τους δέχονται!

Η Γερμανία και η Ευρώπη γενικά γι’αυτούς τους ανθρώπους είναι ένας παράδεισος! Έχεις στέγη και φαγητό χωρίς να δουλεύεις, θέρμανση και ρούχα χωρίς να κινδυνεύεις! Γυναίκες και παιδιά για να κακοποιείς χωρίς το φόβο του ευνουχισμού ή της εκτέλεσης που απαιτεί η Σαρία αν το κάνεις σε Μουσουλμάνους! Τι καλύτερο υπάρχει σ’αυτό το κόσμο?
Εξάλλου τους έχουν καλέσει, δεν πάνε και ακάλεστοι…και θα έχουν και το ελεύθερο να κακοποιήσουν τις «πόρνες» (δεν φταίω αφού έτσι αποκαλούν τις Χριστιανές), να κλέβουν και να σπάνε και ούτε καν τους διώχνουν από εκεί! Παράδεισος!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους υποδεχτούμε στη Κω, στη Χίο, στη Μυτιλήνη (και στη Λέσβο κατά το Τσίπρα) κτλ και όταν πια κλείσουν τα σύνορα οι Δυτικοευρωπαίοι να μοιραστούμε τη χώρα μας μαζί τους, στο όνομα του ανθρωπισμού και της…..βλακείας!

Να θυμάστε όμως πως τα εγγόνια μας θα πολεμάνε με τα εγγόνια τους όπως πολεμούσαν οι πρόγονοι μας τους δικούς τους για χιλιάδες χρόνια, είτε σαν Περσική αυτοκρατορία, είτε με το Αραβικό Τζιχάντ, ή με τους Οθωμανούς…

Ετοιμαστείτε λοιπόν αγαπητοί μου αστοί να ταΐσετε αυτούς που θα σας φάνε αύριο!

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: