Ελένη Μενεγάκη: Πόσο ύψος έχει… χωρίς τακούνια; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

Ελένη Μενεγάκη: Πόσο ύψος έχει… χωρίς τακούνια;

 astrology.gr


1.60, 1.65 ή ένα 1.70;


Την βλέπεις καθημερινά στα περιοδικά, την τηλεόραση, αλλά αν σε ρωτήσω τι ύψος έχει μάλλον δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα...

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στη κατηγορία «τα ακριβά τα αρώματα είναι σε μικρό μπουκάλι». Μικρό βέβαια είναι το 1.60 αλλά και το 1.65 όπως και το 1.70 αν το συγκρίνεις με το 1.80.

Πόσο ακριβώς λες ότι είναι; Πριν απαντήσεις σκέψου ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αλλάξει το ύψος της, αλλά μπορεί σίγουρα να φαίνεται... ψηλότερη. Λίγο οι ψηλοτάκουνες γόβες, λίγο τα κολλητά και στενά φορέματα, λίγο οι μπλούζες με ντεκολτέ V, λίγο τα αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω (μακριά κασκόλ ή κολιέ) όλα αυτά βοηθούν να φαίνεται ψηλότερη.

Ακόμα και τα χτενίσματα των μαλλιών δίνουν ύψος. Ιδιαίτερα αυτά που δίνουν έναν όγκο στα μαλλιά κυρίως με έμφαση στην πάνω πλευρά του κεφαλιού βοηθούν μια γυναίκα να μοιάζει πιο ψηλή από ότι πραγματικά είναι.
Έτσι, αν έχεις την εντύπωση ότι είναι 1.70 τότε πέφτεις έξω... Χωρίς τακούνια, το πραγματικό της ύψος είναι 1,60.

Η Ελένη Μενεγάκη, ως Σκορπιός, με πολυαστρία στον Ζυγό αγαπά και αναζητά τα μικρά μυστικά που αναδεικνύουν την εμφάνισή της και το κυριότερο με τον Άρη στον Αιγόκερω τα εφαρμόζει κατά γράμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add