Αυτό είναι το χρώμα που προστατεύει από το κρυολόγημα! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016

Αυτό είναι το χρώμα που προστατεύει από το κρυολόγημα!

Ποιο είναι το πραγματικό όπλο σας κόντρα στα συνεχή «Αψού!»; Δεν είναι η βιταμίνη C, δεν είναι η μανούλα σας και σίγουρα δεν είναι η κοτόσουπα, αλλά ένα νέο χρώμα!

Μπορεί να κάνετε τα πάντα για να διατηρείτε την υγεία σας σε καλά επίπεδα, ωστόσο έρχεται μια στιγμή -και για την ακρίβεια μια ολόκληρη εποχή τον χρόνο- που ό,τι και να κάνετε είναι σχεδόν απίθανο να μην την… πατήσετε. Σύμφωνα μάλιστα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Yale, οι χαμηλές θερμοκρασίες φαίνεται ότι «ρίχνουν» την άμυνα του οργανισμού μας, αποδυναμώνοντας σημαντικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Πέρα από τη θερμοκρασία, εμπόδιο στα όνειρά σας για ένα χειμώνα χωρίς κρυολογήματα, ενδέχεται να μπαίνουν και διάφορες επιφάνειες κοινής χρήσης, για τις οποίες δεν γνωρίζουμε πόσο καλά έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί και με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά στο γραφείο, τις μετακινήσεις ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι.

Σας βάλαμε σε κατάσταση συναγερμού; Μην ανησυχείτε, όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι σήμερα! Κι αυτό γιατί η βιομηχανία χρωμάτων Sherwin-Williams εισάκουσε τις αντιμικροβιακές προσευχές μας και πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο εξελιγμένο χρώματοίχου με την ονομασία Paint Shield, το οποίο υπόσχεται να παίξει τον ρόλο του… εξολοθρευτή των παθογόνων βακτηρίων που βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: