Το μυστηριώδες ξενοδοχείο-φάντασμα του Μπαλί που δεν άνοιξε ποτέ!- Τι λέει ο θρύλος για τη κατάρα... (φωτό) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

Το μυστηριώδες ξενοδοχείο-φάντασμα του Μπαλί που δεν άνοιξε ποτέ!- Τι λέει ο θρύλος για τη κατάρα... (φωτό)

Το Μπαλί είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών για πολλούς που λατρεύουν το σερφ, την άμμο και τη θάλασσα. Ορισμένοι ταξιδιώτες ωστόσο κάνουν πιο εναλλακτικές επιλογές, επισκεπτόμενοι ένα εγκαταλελειμμένο πολυτελές ξενοδοχείο που οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι στοιχειωμένο.

Το Bedugul Taman Rekreasi Hotel & Resort, το λεγόμενο ξενοδοχείο- φάντασμα βρίσκεται στα βουνά στο κέντρο της Bedugal.

Το οπτικό υλικό από τον ταξιδιώτη Jacob Laukaitis δείχνει ένα πολυτελές αλλά ερειπωμένο ξενοδοχείο με μεγάλη σάλα χορού, τεράστιες τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, βεράντες και εκπληκτική θέα.

Το οίκημα κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1990 αλλά για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, δεν άνοιξε ποτέ για το κοινό.

Μυστήριο περιβάλλει την ανέγερση του ξενοδοχείου καθώς και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς με ορισμένους να λένε πως χρίστηκε από Ινδονήσιο γαλαζοαίματο και άλλους να δείχνουν τον Tommy Suharto, γιο του πρώην προέδρου. Άλλη θεωρία υποστηρίζει πως το παλάτι- φάντασμα ανήκει σε διεφθαρμένο εργολάβο που καταράστηκε τους ανταγωνιστές του αλλά τελικά κατέληξε να χρεωκοπεί ο ίδιος.

Όποιος κι αν είναι ο ιδιοκτήτης, είναι προφανές πως είχε πολύ φιλόδοξα σχέδια για τη δημιουργία ενός θέρετρου που θα γινόταν πόλος έλξης.

«Οι ντόπιοι το αποκαλούν ξενοδοχείο-φάντασμα», γράφει ο Laukaitis στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του στο YouTube, αναφερόμενος στο θρύλο που θέλει το ξενοδοχείο να στοιχειώνουν οι αντίπαλοι του εργολάβου και οι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους κατά την κατασκευή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: