6 “Λέξεις” που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε στο πρώτο σας ραντεβού… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

6 “Λέξεις” που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε στο πρώτο σας ραντεβού…


Είτε είσαι στο πρώτο ραντεβού, είτε απλά φλερτάρεις με κάποιον που σου αρέσει πολύ, πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τι θα πεις και τι όχι.


Υπάρχει περίπτωση μερικές λάθος λέξεις να τον τρομάξουν για διάφορους λογους.Ενταξει δεν θα σκέπτεσαι και την κάθε σου λέξη φυσικά. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου πάνω από όλα

Δες λοιπόν τι δεν πρέπει να πεις από το πρώτο ραντεβού

1.Είσαι τέλειος
Αφού σου αρέσει φυσικά και θα του κάνεις κομπλιμέντο. Θα το εκτιμήσει σίγουρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπερβάλεις όσο ενθουσιασμένη και να είσαι μαζί του. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην πεις ότι είναι ο πιο τέλειος που υπάρχει. Πιο απλές φιλοφρονήσεις θα του αρέσουν αλλά δεν θα τον τρομάξουν.

2.Γάμος
Αν θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά σαν τρελή δεν το λες από το πρώτο ραντεβού. Αν το πεις απλά θα αλλάξει κατεύθυνση και εσύ θα απορείς γιατί..

3.Πρώην
Μην μιλάς για τους πρώην σου. Ούτε για καλό ούτε για κακό. Για κανένα λογο.Αν πεις κάτι αρνητικό θα φανείς κακιά, αν πεις κάτι θετικό θα θεωρήσει πως είσαι ακόμα κολλημένη εκεί. Δεν θέλεις τίποτα από τα δύο σωστά;

4.Κακίες για οποιονδήποτε
Αν υπάρχει κάποιος ή κάποια που μισείς πραγματικοί που τέλος πάντων δεν έχεις και την καλύτερη άποψη για αυτόν, απλά μην το αναφέρεις. Όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι φιλική σε κάθε επίπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση πολύ απλά θα σε θεωρήσει «στριμμένη»

5.Εσύ και ο εαυτός σου
Εντάξει σίγουρα θα μιλήσεις για εσένα απλά μην το παρακάνεις. Το μόνο μήνυμα που θα λάβει είναι ότι σε4 νοιάζει μόνο ο εαυτός σου και κανένας άλλος. Πόσο μάλλον ο ίδιος. Ρωτά τον για εκείνον και άφησε τον να μιλήσει για τον δικό του εαυτό.

6.Αγάπη
Μην μιλήσεις για αγάπη για κανένα λόγο. Κατά κάποιο τρόπο αυτή η λέξη είναι πολύ τρομακτική από τις πρώτες φορές. Φύλαξε την για όταν είσαι σε σχέση μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add