Συνήθης πρακτική τα πλαστά πτυχία στη Βουλή; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Συνήθης πρακτική τα πλαστά πτυχία στη Βουλή;


15 μόνιμοι υπάλληλοι – πέραν του συμβασιούχου ο οποίος εξαιρέθηκε από τις πρόσφατες ανανεώσεις συμβάσεων όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό – είχαν εντοπισθεί χωρίς να προχωρήσει κάποια διαδικασία, μολονότι είχε διαταχθεί έρευνα
Εκτός από τον συμβασιούχο υπάλληλο της Βουλής, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήση πλαστού πτυχίου, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο είχαν πράξει και άλλοι 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής. 

Για το θέμα είχε διαταχθεί έρευνα επί προεδρίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία είχε ολοκληρωθεί όταν Πρόεδρος της Βουλής ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποια διαδικασία. Τώρα τα στοιχεία για τους εν λόγω υπαλλήλους εστάλησαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ελεγχθεί κατά πόσο τα πλαστά πτυχία που χρησιμοποίησαν επηρέασαν την πρόσληψή τους. 

Επιπλέον, αναφορικά με τον έτερο συμβασιούχο, του οποίου η σύβαση δεν ανανεώθηκε λόγω διπλοθεσίας, οι πληροφορίες θέλουν να αποτελούσε "φάντασμα" για τη Βουλή καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "δεν πατούσε το πόδι του". Παρόλα αυτά οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να λάμβανε υπερωρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: