Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση μαθητή με σοβαρά προβλήματα υγείας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση μαθητή με σοβαρά προβλήματα υγείας


Γράφει η Ελευθερία Καμπούρογλου

Ένα ολόκληρο σχολείο, δάσκαλοι και γονείς τις τελευταίες δύο εβδομάδες που πληροφορήθηκαν για την σοβαρή κατάσταση υγείας μαθητή του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, έχουν ευαισθητοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσουν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.Ο μικρός μαθητής πάσχει από «σάρκωμα Ewing», καρκίνος στα οστά και στον πνεύμονα.

Η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες ανάγκες σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος της θεραπείας. Ήδη από τις 05 Νοεμβρίου έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα της μητέρας, για τον αριθμό και το IBAN μπορείτε να απευθυνθείτε στον Διευθυντή του σχολείου (κ. Ταξίδη τηλ. 2310 703788).

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προσπάθειας, το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 στις 6.30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ Ευόσμου (τέρμα Σμύρνης) θα δοθεί η παράσταση «Όποιος δουλεύει πάει μπροστά με μέσο», μια κωμωδία για μικρούς και μεγάλους θεατές από τη θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Δ. Γληνός» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 3ου Γυμνασίου Ελ. Κορδελιού. Μια ευαίσθητη θεατρική ομάδα παιδιών, που μαθαίνει εκτός από την τέχνη του θεάτρου και μια ακόμη πιο σημαντικότερη, την τέχνη της αλληλεγγύης.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται στην κατώτατη τιμή των 2 € και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του μαθητή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα υγείας του.

Εύχομαι και μεγαλύτερες θεατρικές ομάδες, με δυνατότερη ίσως απήχηση και δύναμη προς το κοινό να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ.Ταξίδη Χρήστο (διευθυντή του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Ευόσμου). Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών της θεατρικής ομάδας να βοηθήσουν το μικρό μαθητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: