Black Friday με μαλλιοτραβήγματα, μπουνιές και άγριο ξύλο για μια τσάντα με έκπτωση! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Black Friday με μαλλιοτραβήγματα, μπουνιές και άγριο ξύλο για μια τσάντα με έκπτωση!

Σκηνές απείρου κάλλους και φέτος στην "Μαύρη Παρασκευή¨των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Χιλιάδες άνθρωποι ξενύχτησαν έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα μέσα σε σκηνές ή ακόμα και στο πεζοδρόμιο για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρώτοι το προιόν των ονείρων τους, είτε αυτό ήταν μια τηλεόραση είτε ένα πουκαμισάκι. Πολλοί από αυτούς, αποφασισμένοι να δώσουν μάχη, προκειμένου να μην χάσουν ότι είχαν βάλει στο μάτι.
Τα βίντεο που κατακλύζουν το διαδίκτυο, είναι ο απόλυτος μάρτυρας, ότι... πάει! Το χάσαμε αδέλφια. Λίγο ακόμα και θα πιστέψουμε τον Καμμένο. Μαλλιοτράβηγμα για μια μπλούζα; Δεν μπορεί! Μας ψεκάζουν.
"Απολαύστε" ελεύθερα.
Τι είναι όμως η "Black Friday"
Ξεκίνηε από τις ΗΠΑ, αλλά την υιοθέτησαν και άλλες χώρες. Σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που όπως είναι φυσικό φέρνει σημαντικά κέρδη στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων. Ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών που είναι η τελευταία Πέμπτη κάθε Νοέμβρη και είναι ημέρα πολύ μεγάλων εκπτώσεων.

Γιατί ονομάστηκε "Μαύρη Παρασκευή";H επικρατέστερη εκδοχή έχει να κάνει με το κέρδος που εμφάνιζαν τα καταστήματα και επιτέλους γύριζε σε "μαύρο" το μελάνι των ταμειακών μηχανών των εμπόρων, από κόκκινο που ήταν ολόκληρο το χρόνο, όταν σημείωναν ζημιές τα εμπορικά.

http://ipop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: