Σοκάρει ένας 31χρονος: Μου αρέσουν μόνο οι γριές! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Σοκάρει ένας 31χρονος: Μου αρέσουν μόνο οι γριές!

Την κόντρα των ξανθών εναντίον των μελαχρινών γυναικών, για το ποιες προτιμούν τελικά οι άντρες, έρχεται να ανατρέψει ο 31χρονος Κάιλ Τζόουνς, ο οποίος δηλώνει ότι του αρέσουν οι γριές.Μάλιστα ο 31χρονος διατηρεί σχέση με πέντε διαφορετικές ηλικιωμένες, αφού υποστηρίζει ότι δεν είναι μονογαμικός. Mάλιστα, η μια από τις πέντε «κοπέλες» του να είναι… 91 ετών!

Το ζευγάρι, παρότι το χωρίζουν 60 χρόνια, έχει ενεργή σεξουαλική ζωή, ενώ είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον, αφού φιλιούνται συνέχεια και περπατούν χεράκι- χεράκι.Ο 31χρονος, ο οποίος εργάζεται σε τηλεφωνική εταιρεία, αποκαλύπτει ότι κατάλαβε ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες στην ηλικία των 18 ετών, όταν έκανε σχέση με μια 50χρονη.

Πλέον ο ίδιος γνωρίζει γυναίκες ηλικίας από 60 εως 80 ετών μέσα από ιστοσελίδες γνωριμιών ενώ εξομολογείται ότι στην αρχή οι γυναίκες παρουσιάζουν αντιστάσεις στο φλερτ του λόγω της διαφοράς ηλικίας αλλά στο τέλος της παρασύρει στο ερωτικό του «παιχνίδι».Αυτήν την στιγμή ο 31χρονος βγαίνει με πέντε διαφορετικές ηλικιωμένες, ενώ τις έχει γνωρίσει και στην 50χρονη μητέρα του.

Η μια από τις σχέσεις του νεαρού άνδρα είναι η Μάρτζορι Μακούλ, η οποία είναι 91 χρονών και γνωρίστηκε με το «αγόρι» της, το 2009, στην βιβλιοθήκη όπου εργαζόταν.Η 91χρονη η οποία ήταν μόνη της για 37 ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον άντρα και πατέρα των παιδιών της, δηλώνει ευτυχισμένη από την σχέση της.

«Στην αρχή ζήλευα τις άλλες γυναίκες, αλλά μετά γυρνούσε σε μένα και μου έλεγε πως είμαι η καλύτερη. Η σχέση μας είναι υπέροχη. Τον θαυμάζω και με θαυμάζει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.»Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του 31χρονου υποστηρίζει ότι αρχικά νόμιζε ότι ο γιος της περνούσε μια κρίση αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι απλά έχει διαφορετικό γούστο και το αποδέχτηκε, άλλωστε «δεν κάνει κακό σε κανέναν».

Η ηλικίες των «αγαπημένων» του νεαρού άνδρα είναι: 50, 52, 61, 63, 71 και 91
«Πολλοί μου λένε ότι το κάνω για τα λεφτά. Εγώ όμως το κάνω γιατί μου αρέσει όχι για να μου αφήσουν περιουσία ή για να μου αγοράζουν δώρα», καταλήγει ο 31χρονος.
31χρονος γνωρίζει στην 50χρονη μητέρα του την 91 ετών «κοπέλα» τουΟπως υποστηρίζει ο ίδιος, με όλες τις ηλικιωμένες με τις οποίες βγαίνει ραντεβού λέει ότι έχει κανονική σεξουαλική ζωή.




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: