Όλη η αλήθεια για την «κακόβουλη» δήθεν λίστα των «174» που διακινούν ψεκασμένοι στο διαδίκτυο. Οργισμένη αντίδραση πολιτικών - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Όλη η αλήθεια για την «κακόβουλη» δήθεν λίστα των «174» που διακινούν ψεκασμένοι στο διαδίκτυο. Οργισμένη αντίδραση πολιτικών


Νέο πεδίο δράσης βρήκαν οι γνωστοί ψεκασμένοι του διαδικτύου και περιθωριακά site και blog τις τελευταίες μέρες με τη διακίνηση μιας δήθεν λίστας 174 βουλευτών που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Το κακόβουλο αυτό δημοσίευμα μετά από μια έρευνα μας φαίνεται να ξεκινάει από την ανοησία του site zougla.gr που έχει φτιάξει blog αναγνωστών κι ο καθένας χωρίς έλεγχο αναρτά ότι θέλει. Μια τέτοια κακόβουλη ανάρτηση (δείτε εδώ) του 2012 ξετρύπωσαν τώρα κάποιοι ψεκασμένοι , λόγω του θέματος που έσκασε με τη λίστα των 39 πολιτικών που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω (δείτε εδώ)
Στη συνέχεια (το 2012) κυκλοφόρησε mail υποτιθέμενου "αγανακτισμένου" πολίτη με "όνομα" και στοιχεία 
Στέλιος Σφακιανάκης, Αξ/κός ε.α. – Χημ.Μηχ. , 6977250222 , ssfaki@yahoo.gr, το οποίο διακινούσε την ψευδή λίστα σε blog και site με την παράκληση να δημοσιευτεί αλλά και καλούσε τον κόσμο σε εξώδικα και μηνύσεις εναντίον των "174".

Μερικά blogs είτε λόγω αφέλειας και ανευθυνότητας , είτε για να μαζέψουν μερικά κλικ έκαναν δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add