Η Ραχήλ Μακρή αποχαιρετά την πολιτική και γυρνά στο Δημόσιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Η Ραχήλ Μακρή αποχαιρετά την πολιτική και γυρνά στο Δημόσιο

Την απόσυρσή της από τον πολιτικό «στίβο» ανακοίνωσε η Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και απαντώντας στην ερώτηση «θα προσπαθήσετε να κατεβείτε ξανά στον πολιτικό στίβο;», η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με τη ΛΑΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη ήταν σαφής:

«Οχι. Τελείωσε η πολιτική για εμένα». Μάλιστα, τόνισε ότι «η επόμενη μέρα των εκλογών με βρήκε λυτρωμένη».

«Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια», σημείωσε, αναφερόμενη στα σχέδιά της για το μέλλον. «Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου».

«Τρία χρόνια τώρα είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχα αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που -όπως είδα από το αποτέλεσμα- ο λαός δεν το εκτίμησε», ανέφερε με πικρία σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Συνειδητοποίησα πως τελικά δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες που έδωσα. Εχασα πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου και από πράγματα που με ευχαριστούσαν να κάνω. Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Οι ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν την προσπάθειά μου», πρόσθεσε.

«Σκοπεύω να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία. Είναι πολύ καλό. Στον ελεύθερο χρόνο μου σκοπεύω να κάνω μαθήματα καταδύσεων, τα οποία έχω αφήσει πίσω. Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα», είπε η Ραχήλ Μακρή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: