Καλλιτέχνης αποκαλύπτει πως θα έμοιαζαν οι άνθρωποι με ένα «τέλειο» πρόσωπο. Ετοιμαστείτε να πάθετε μεγάλη έκπληξη. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Καλλιτέχνης αποκαλύπτει πως θα έμοιαζαν οι άνθρωποι με ένα «τέλειο» πρόσωπο. Ετοιμαστείτε να πάθετε μεγάλη έκπληξη.

Η συμμετρία του προσώπου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά ανδρών και γυναικών. Με βάση αυτή την αλήθεια, ο φωτογράφος Alex John Beck θέλησε να υλοποιήσει ένα ενδιαφέρον project.

Φωτογράφησε ανθρώπους και από τα δύο προφίλ τους και στη συνέχεια, έφτιαξε το πρόσωπο τους με την αρχή του “καθρέφτη”. Έτσι προέκυψαν δύο διαφορετικές εναλλακτικές του ίδιου ατόμου, με απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο.

θα περίμενε κανείς να αντικρύσει το ίδιο πρόσωπο. Κι όμως, υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Τόσες που θα μπορούσε κανείς να πει πως οι φωτογραφίες δεν ανήκουν στο ίδιο άτομο αλλά σε δύο αδέρφια, με ομοιότητες αλλά και σημαντικές διαφορές!

Ο Βρετανός φωτογράφος αμφισβητεί τον τρόπο που ορίζεται στο σύγχρονο κόσμο η ομορφιά. Κι εδώ που τα λέμε, δεν έχει και πολύ άδικο. Δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης για να ορίσει ποιο είναι το όμορφο και πιο όχι. Γιατί βρεθήκαμε οι άνθρωποι τόσο αστόχαστα να κρίνουμε;

Δείτε τη δουλειά του στις παρακάτω φωτογραφίες και θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα σχετικά με την ομορφιά.











διαφορετικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add