Με στόφα νικητή, ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ατρόμητο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Με στόφα νικητή, ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ατρόμητο



Μία φορά μπορεί να είναι και τυχαίο, στις δύο όμως; Ο ΠΑΟΚ, μετά από ένα παιχνίδι που ράγιζε καρδιές, κατάφερε να πετύχει δεύτερη ανατροπή μέσα σε τέσσερις μέρες και να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι.


Το ματς πέρασε από χίλια μύρια κύματα, ωστόσο στο τέλος, δικαιώθηκε η διάθεση του Τούντορ να κερδίσει μέχρι το φινάλε τη νίκη, ενώ για πρώτη φορά έβαλε τη σφραγίδα του σε μία νίκη του Διεφάλου ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, με το γκολ της ισοφάρισης και συμμετοχή στη φάση του 1-2.

Ο Ατρόμητος μένει με την πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος (καταλυτική η είσοδος στο παιχνίδι του Πίτου Γκαρσία) και την γκολάρα-σε δημιουργία και εκτέλεση-που πέτυχε ο Ουμπίδες.


Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, ζήτησε πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Τούντορ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και κυκλοφορούσαν με άνεση τα μπάλα. Η πρώτη φάση ήρθε στο 9', με ένα καλό σουτ του Ροντρίγκες που κόντραρε στον Ουσέρο και κατέληξε κόρνερ. Βέβαια, από το ριπλέι της φάσης φάνηκε πως η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ουσέρο και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Στο 22' ο Ροντρίγκες σύγκλινε και πάλι από τα αριστερά επιχειρώντας ένα επικίνδυνο σουτ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 25' ο Αθανασιάδης έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να πλασάρει στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Κωνσταντινίδη που πέρασε ανεκμετάλλευτο.


η συνεχεια εδω:   http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add