Πώς κρατάμε το δίσκο (σερβιτόρος σε καφέ) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

Πώς κρατάμε το δίσκο (σερβιτόρος σε καφέ)

Λοιπον υπαρχουν κανονες
1) Προτιμας δισκο στρογγυλο με φελο για να μην γλυστρανε τα πραγματα
2) Αρχικα χρησιμοποιεις 4 δακτυλα, ολα εκτος το μικρο, και ΠΟΤΕ την παλαμη. Στην πορεια θα συνιθησεις με 3
3) Τα μπουκαλια και τα μεγαλα αντικειμενα μπαινουν ΠΑΝΤΑ στη μεση, καλα περικυκλωμενα απο ποτηρια. Μικρα μπολακια με ξηροκαρπια και μπισκοτακια στερεωνονται υπεροχα στις ακρες και κατεβαινουν πρωτα.
4) Στην περιπτωση που εχεις μπουκαλια περικυκλωμενα απο ποτηρια κατεβαζεις πρωτα τα μπουκαλια και μετα τα ποτηρια. Σε αλλη περιπτωση, πρωτα τα εξω και μετα τα μεσα.
5) Οσο αδειαζει ο δισκος κανεις κασκαντεριες και μετακινεις το κεντρο βαρος για να μην σου πεσει
6) Γεματο δισκο τον κρατας η κατω απο το στηθιαιο υψος η με τεντωμενο το χερι πανω ψηλα σε περιπτωση που εισαι σε κλαμπ και γινεται χαμος. Ετσι δεν σε ποναει το χερι σου τοσο. Γεματος δισκος σε στηθιαιο υψος ειναι δολοφονια, ειδικα στην αρχη που αργεις να κατεβασεις.
7) Ποτε μα ποτε μην βαλει κανεις οτιδηποτε πανω στο δισκο γιατι κατα 99% θα σου πεσει ειδικα στην αρχη
-Μην προσπαθησεις με τη μια στο μαγαζι. Μπορεις ανετα να κανεις προπονηση σπιτι, βαζοντας ποτηρια και μπουκαλια σε ενα δισκο της μαμας, σε ενα ντοσιε, βινιλιο η οτι αλλο εχεις. Ανεβαζε τα, πηγαινε μεσα εξω το δωματιο και ξαναξεφωρτονε τα. Καντο οσες φορες χρειαστει μεχρι να παρεις το κολαι.
9) Ο δισκος στην κατω μερια εχει ενα αναγλυφο κυκλακι. Αυτο ειναι το κεντρο βαρους του. Τοποθετωντας εχει το μεσαιο σου δαχτυλο, και περιστρεφοντας τον με το αλλο χερι clockwise μπορεις να τον κανεις να γυριζει και να ψαρωνουν τα γκομενακια γυρω σου. Καντο προπονηση και στη συνεχεια θα μπορεις να αλλαξεις δαχτυλα πανω στην κινηση, αλλα και να τον πετας ψηλα και να τον ξαναπροσγειωνεις πανω στο δαχτυλο. ΠΡΟΣΟΧΗ ο δισκος να ειναι ΠΑΝΤΑ αδειος και στεγνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add