Έρχεται θεματικό πάρκο βασισμένο στη Μέση Γη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Έρχεται θεματικό πάρκο βασισμένο στη Μέση Γη


Μετά τη Disneyland, το χωριό του Asterix, και τα θεματικά πάρκα της Universal που τιμάνε γνωστά franchise, τώρα ήρθε η ώρα για ένα πάρκο αφιερωμένο στη Μέση Γη του J.R.R. Tolkien. Και η τοποθεσία του δεν θα είναι στο Νότιο Ημισφαίριο, αλλά στας Ευρώπας, καθώς ετοιμάζεται στην Ισπανία, στην πόλη Rincon de la Victoria που βρίσκεται στην επαρχία της Μάλαγα.

Το πάρκο θα φέρει την ονομασία «La Comarca» που μεταφράζεται ελεύθερα ως «The Shire».

Την είδηση αποκάλυψε το Euro Weekly News, και αναφέρει ότι το πάρκο θα καταλάβει έκταση 80 στρεμμάτων και θα κοστίζει 1,7 εκ ευρώ.

Ο δήμαρχος της πόλης, Francisco Salado, δήλωσε σχετικά:
Το «The Shire» θα γίνει μια από τις κύριες τουριστικές ατραξιόν της πόλης μας. Τα υλικά του θα έχουν πολύ μικρή περιβαλλοντική επίπτωση και η κατασκευή θα εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον. Θα είναι ένα μέρος στο οποίο θα συνυπάρχουν η οικογενειακή θαλπωρή, η άθληση και η φύση, μέσα σε ένα παραμυθένιο πλαίσιο με λίγη από τη μαγεία των Elves. Δίχως αμφιβολία η Rincon de la Victoria θα διαθέτει μια πολύ προβεβλημένη τουριστική ατραξιόν που θα αυξήσει τη ποικιλία των διαθέσιμων προορισμών για όποιον επισκέπτεται τη Μάλαγα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πάρκο δεν θα διαθέτει θεματικά τρενάκια, αλλά πολλές άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add