Ανοίγουν τα στόματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Ανοίγουν τα στόματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη


Δυο νέες καταθέσεις από συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη βάζουν φωτιά στην έρευνα για τη συγκλονιστική υπόθεση του άτυχου σπουδαστή,

ενώ σήμερα αναμένονται, τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα αποκαλύψουν αν υπήρξαν εσωτερικά τραύματα από χτυπήματα προτού ξεψυχήσει!
Η μία κατάθεση έγινε από έναν 21χρονο απόφοιτο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, που ήρθε εσπευσμένα από τη Βραζιλία για να πει στις διωκτικές Αρχές όσα είχε δει και ακούσει στον ένα χρόνο που σπούδαζε μαζί με τον Βαγγέλη.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο νεαρός φέρεται ότι ξέρει και άλλους (σπουδαστές) που γνωρίζουν πρόσωπα και συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν σπάσει τη σιωπή τους! Κατά πληροφορίες, ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ο νεαρός πέρασε προχθές το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και περιέγραψε αυτά που -κατά δήλωση του- είχε καταγγείλει πριν από ένα χρόνο και στον διευθυντή της σχολής προκειμένου, να προστατεύσει τον πρωτοετή τότε Βαγγέλη Γιακουμάκη.
«Είχα ενημερώσει ότι ο Βαγγέλης υφίσταται άσχημα πειράγματα και πως η κατάσταση είχε αρχίσει να βγαίνει εκτός ορίων. Ήταν καλό παιδί, μοναχικό και πολλές φορές απομονωμένο. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι ήταν στενοχωρημένος και όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει, μου είχε απαντήσει "τίποτα"», φέρεται άτι είπε ο 21χρονος για να προσθέσει: «Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι έπεφτε θύμα bullying από μερίδα συμφοιτητών του».

O 21χρονος (θα μείνει στην Ελλάδα μόνιμα) είναι διατεθειμένος να συνδράμει περισσότερο στις έρευνες για το τι ακριβώς συνέβαινε στον Βαγγέλη και τελικάτι τον οδήγησε στον θάνατο. Επιπλέον τις επόμενες ημέρες -ίσως και σήμερα- αναμένεται να μιλήσει ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο φαίνεται να γνωρίζει πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: