Έγκλημα στην Φιλοθέη: Ο γαμπρός μου τσιμέντωσε την κόρη μου - Έγινα η μάνα των παιδιών της! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

Έγκλημα στην Φιλοθέη: Ο γαμπρός μου τσιμέντωσε την κόρη μου - Έγινα η μάνα των παιδιών της!


 Η Ειρήνη Μαζαράκη είναι η γυναίκα που πριν από επτά χρόνια βίωσε το πιο φρικτό σενάριο της ζωής....
Ο γαμπρός της δολοφόνησε την κόρη της.
Ο κόσμος για εκείνη πάγωσε ξαφνικά μέσα σε μία στιγμή.

Η αναβίωση της υπόθεσης στο δικαστήριο ήταν ένας παρατεταμένος εφιάλτης με εκείνη να παρακολουθεί σχεδόν χαμένη όλα όσα διαδραματίζονται στη δικαστική αίθουσα.

Ο χρόνος έχει σταματήσει για εκείνη όταν μαθαίνει για το φρικτό τέλος του κοριτσιού της, της λατρεμένης της θυγατέρας της Παναγιώτας.


Μία ζωή, ένα αγώνας καθημερινός για την τραγική μάνα που με το σύζυγό της πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια για να δώσουν ζωή σε τρία παιδιά, στο γιο τους και στις δυο τους κόρες.

Το πάθος της Παναγιώτας για τη μουσική δεδομένο και έτσι βρίσκεται να σπουδάζει από νεαρή ηλικία σε ωδείο.

Η αγάπη της για τη μουσική τη φέρνει αρκετά χρόνια αργότερα και μετά από σπουδές και διακρίσεις για εκείνη ως εξαιρετική σολίστ κοντά με τον νεαρό επίσης ταλαντούχο μουσικό που λίγο αργότερα θα γίνει σύζυγος και πατέρας των παιδιών της.

Εκείνος είναι ένας ευγενικός νέος με καταγωγή από πολύ καλή οικογένεια της Αθήνας.

Όνειρα, αγαπημένες στιγμές, ο γάμος της Παναγιώτας, η καριέρα της, η απόκτηση των δύο της παιδιών θα συνθέσουν το παζλ της απόλυτης ευτυχίας για εκείνη και βέβαια για τους γονείς που καμαρώνουν για την πορεία του παιδιού τους.
Το σημείο που βρέθηκε η Παναγιώτα Μαζαράκη
Ξαφνικά το σκηνικό αλλάζει.

Διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι θα αρχίσουν να δημιουργούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους που δυστυχώς θα έχει μία τραγική κατάληξη: το φρικτό τέλος της Παναγιώτας από το σύζυγό της, επίσης μουσικό.

Τα όσα θα ακουστούν στη δικαστική αίθουσα θα προκαλέσουν ανατριχίλα, σοκ, συγκίνηση, φρίκη, οργή.
Η κραυγή της μάνας σα δει τον καταδικασμένο για τη δολοφονία του παιδιού της να μπαίνει συνοδευόμενος από αστυνομικούς στα δικαστήρια θα σκίσει με μανία τον αέρα και θα βρει τη δύναμη παρά το προχωρημένο της ηλικίας της να τρέξει με δύναμη, οργή, μίσος για εκείνον που της πήρε με τόσο φρικτό τρόπο το σπλάχνο της, την κόρη της.

Θα χτυπηθεί, θα μπήξει τα νύχια στις σάρκες της για να κάνει κουράγιο, θα βρει τη δύναμη να σταθεί όρθια.

Στο πλευρό της ο γιος και η κόρη της και βέβαια ο σύζυγός της.

Οι δικοί της άνθρωποι.
Πόνος, οργή, δάκρυα μπερδεμένα με μνήμες που δε μπορούν να ξεθωριάσουν ακόμη και από το πολύ δυνατό, μερικές φορές σαρωτικό, πέρασμα του χρόνου. Τα σημάδια θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη ψυχή της κ. Ειρήνης όπως εξομολογείται για πρώτη φορά επτά χρόνια μετά το χαμό της κόρης της μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

«Πρέπει να κάνω κουράγιο, αυτό έλεγα στον εαυτό μου μετά το χαμό της κόρης μου. Έπρεπε να σταθώ βράχος, για την οικογένεια όλη, για τα εγγόνια μου, τα δυο παιδιά της που άφησε πίσω. Δεν είμαι η γιαγιά Ειρήνη, είμαι η μάνα των παιδιών της κόρης μου, ήταν μονόδρομος αυτός για εμένα, δεν είχα άλλη επιλογή. Για χάρη της κόρης μου, αυτό θα ήθελε να κάνω από εκεί ψηλά που είναι και μας βλέπει. Προσπαθώ να επιβιώνω, απλά μηχανικά πια νομίζω όσο περνά ο καιρός. Όχι για μένα, εγώ τελείωσα με το που έχασα την κόρη μου και την οδήγησα στον τελευταίο τόπο κατοικίας της για τα παιδιά της όμως έπρεπε να σφίξω τα δόντια μου και να προχωρήσω να σταθώ κοντά τους. Κάθε μέρα είναι ένα μαρτύριο για μένα. Πας να γελάσεις και λες, πους πως και γιατί να γελάσω… Πού είναι το παιδί μου, πού είναι η κόρη μου…», θα πει και θα ξεσπάσει σε λυγμούς.

Την κυρία Ειρήνη τη συναντήσαμε χθες στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα για τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Ήρθα για το παιδί αυτό, συγκλονίστηκα που έμαθα πως χάθηκε έτσι από τη ζωή, πρέπει να βασανίστηκε πολύ… Είμαι μάνα, θέλω με την παρουσία μου εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μανάδες που χάσανε τα παιδιά τους. Κουράγιο… Πρέπει να κάνουμε κουράγιο και να προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη ζωή για χάρη αυτών που μένουν πίσω και μας έχουν ανάγκη. Ο πόνος της μάνας δε θα σβήσει ποτέ, δε πάνε να περάσουν χρόνια… Εμένα πια αυτό που μου μένει είναι να κλείσω τα μάτια μου και να πάω να ανταμώσω με το παιδί μου, με τη Μαργαρίτα μου, τότε μόνο θα ησυχάσω. Μέχρι τότε όμως, μέχρι να έρθει η ώρα με χρειάζονται τα άλλα μου δυο παιδιά, με χρειάζονται ακόμη περισσότερα τα εγγόνια μου. Έτσι παίρνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω κουράγιο, να βρω δύναμη. Αυτό θα έλεγα στη μάνα του Βαγγέλη, έχει δύο παιδιά που τη χρειάζονται, πρέπει να σταθεί βράχος, να βρει κουράγιο τα παιδιά της και ο σύζυγός της, τη χρειάζονται, η μάνα είναι αυτή που θα κάνει πέτρα την καρδιά και θα προσπαθήσει να δώσει δύναμη και στην υπόλοιπη οικογένεια», καταλήγει συγκινημένη η κ. Μαζαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: