Τι σου λένε τα σπυράκια σου; Ανάλογα με το που βρίσκονται σημαίνουν και κάτι διαφορετικό! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Τι σου λένε τα σπυράκια σου; Ανάλογα με το που βρίσκονται σημαίνουν και κάτι διαφορετικό!

Το ήξερες ότι αλλού οφείλονται τα σπυράκια που έχεις στο μέτωπο και αλλού αυτά που έχεις στο πηγούνι σου. Δες που οφείλονται όλα τα σπυράκια που μπορεί να βγάζεις κατά καιρούς στο πρόσωπό σου. 

Στο μέτωπο
Τα σπυράκια σε όλο το μέτωπο οφείλονται συνήθως στο άγχος και στη στέρηση ύπνου. Φρόντιζε να κοιμάσαι 7-9 ώρες κάθε βράδυ για να έχεις το μέτωπό σου καθαρό. 

Πάνω από τα φρύδια
Η περιοχή πάνω από τα φρύδια σου επηρεάζεται από το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Τα σπυράκια σε εκείνη την περιοχή τείνουν να συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιο κρύωμα. Αν παρατηρήσεις μερικά σπυράκια πάνω από τα φρύδια σου χαλάρωσε για μερικές μέρες, πίνε πολύ νερό και παίρνε βιταμίνες καθώς υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσεις. 

Ανάμεσα στα φρύδια
Τα σπυράκια ανάμεσα στα φρύδια μπορεί να προκληθούν από υπερκατανάλωση ανθυγιεινών τροφών ή από αλλεργία από τροφές. Αν σου εμφανιστούν τέτοια σπυράκια προσπάθησε να κόψεις τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το αλκοόλ. 

Στα μάγουλα
Τα μάγουλά σου συνδέονται με το αναπνευστικό σου σύστημα. Το κάπνισμα ή το να εισπνέεις μολυσμένο αέρα μπορεί να προκαλέσουν σπυράκια στην περιοχή. 

Στο πηγούνι
Το πηγούνι σου έχει σχέση με τις ορμόνες σου. Επομένως τα σπυράκια στο πηγούνι μπορεί να εμφανιστούν τις ημέρες της περιόδου σου ενώ συνήθως βγαίνουν είτε από τη μία είτε από την άλλη μεριά ανάλογα με τη μεριά από την οποία έχεις ωορρηξία κάθε μήνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add