Ν.Μιχαλολιάκος προς Α.Σαμαρά: "Ξεπουλήσατε την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδας" - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Ν.Μιχαλολιάκος προς Α.Σαμαρά: "Ξεπουλήσατε την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδας"

Σφοδρή επίθεση κατά του Α.Σαμαρά για όσα υποστήριξε στην Βουλή "χωρίς να ντρέπεται" εξαπέλυσε ο ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος και γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος, τονίζοντας μετξύ άλλων ότι "Ο Σαμαράς μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών. Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς και μας χαρακτήρισαν σαν εγκληματική οργάνωση που κυνηγά τους λαθρομετανάστες. Ενώ εσείς δεν είσαστε εγκληματική οργάνωση όταν ξεπουλήσατε την εθνική αξιοπρέπεια ";

Η ομιλία του Ν.Μιχαλολιάκου:
«Αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν έρχεται το τέλος του κόσμου όπς μας έλεγε ο κ.Σαμαράς, όταν το δήθεων το success story του Σαμαρά ήταν τελικά καμμένη γη».
Όσον αφορά στο ζήτημα τους χρέους της χώρας σημείωσε ότι χωρίς αναδιάρθρωση, «η Ελλάδα δεν θα λύσει τα προβλήματά της» και υπογράμμισε πως μόνο εάν μειωθεί το χρέος, η Ελλάδα θα έχει μέλλον.
«Στη χρεοκοπία μας οδήγησαν οι μίζες, όπως για παράδειγμα στα εξοπλιστικά», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας πως θα ήταν «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», εάν υπάρξει φορολόγηση των κεφαλαίων εξωτερικού με 15% και χωρίς πόθεν έσχες.

«Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία για να καταγγείλει το Μνημόνιο. Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεσή της και να το πράξει. Γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: