Μήπως τον έχεις καψουρευτεί; Οι ενδείξεις- φωτιά! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Μήπως τον έχεις καψουρευτεί; Οι ενδείξεις- φωτιά!

 Κι όμως σπαρταράει η καρδούλα σου για εκείνον!Μήπως σπαρταράει η καρδούλα σου κάθε φορά που εκείνος σε κοιτάζει στα μάτια; Μήπως είσαι ερωτευμένη;

Το σώμα μας, δίνει σημάδια κάθε φορά που η καψούρα χτυπάει την πόρτα! Μάθε και σιγουρέψου.Πιάνεις τον εαυτό σου να τον κοιτάζει σαν ξελιγωμένη:

Έλα που δεν έχεις άδικο που έχεις κολλήσει με τα μάτια του. Όταν είσαι ερωτευμένη, όντως δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από το αντικείμενο του πόθου. Ως άνθρωποι έχουμε ανάγκη της οπτικής επαφής που θεωρούμε ως μια μορφή επιβράβευσης. Και όχι μόνο! Από τη φύση μας νιώθουμε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε οπτικά το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Νιώθεις μια χαρά λες και κέρδισες το λαχείο:

Πιάνεις τον εαυτό σου να μιλά για το νέο αγόρι λες και είναι ο Μπραντ Πιτ. Η αλήθεια είναι πως ο έρωτας μοιάζει με την καφεΐνη: σε ξεσηκώνει. Έτσι θα νιώθεις γεμάτη από ενέργεια, οι παλμοί της καρδιάς σου ανεβαίνουν, νιώθεις ευφορία και όλα αυτά τα συμπτώματα συμβαίνουν από την έκκριση περισσότερης ντοπαμίνης από τον εγκέφαλο. Είναι λες και όλο το νευρικό σου σύστημα να φωνάζει πως αυτό που σου συμβαίνει είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι ψυχολόγοι αντιμετωπίζουν τον έρωτα σαν εθισμό και όχι σαν συναίσθημα.

Δεν μπορείς να σταματήσεις να τον αγγίζεις:

Δεν είναι μόνο η οπτική επαφή που θέλεις να έχεις μαζί του. Είναι λες και πεινάς και θέλεις να τον φας ολόκληρο. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου State της Νέας Υόρκης, έδειξε πως όταν είμαστε ερωτευμένοι, τα κορμιά μας υποσυνείδητα θέλουν να έρθουν κοντά. Όπως τονίζεται, είναι η ανάγκη του εγκεφάλου να διεκδικήσει μια συναισθηματική εγγύτητα.

Δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι: 
Με τα αυξημένα ποσοστά της ντοπαμίνης εξαιτίας του έρωτα, φτάνουμε να σκεφτόμαστε το αντικείμενο του πόθου μας κατά μέσο όρο 85% μέσα στην ημέρα. Το φαινόμενο είναι γνωστό ως παρεμβατική σκέψη. Αυτή η εμμονή με τον καλό σου είναι σεβαστή και επιστημονικά αφού αν δεν σκέφτεσαι τον καλό σου κατά 40% ειδικά στην αρχή της καψούρας, τότε μάλλον το ενδιαφέρον σου δεν είναι πραγματικό. τον σκέφτεσαι!


Άρα είναι φυσιολογικό να:
Να μην θέλεις να παίρνεις τα χέρια σου από πάνω τουλάχιστον
Να τον βλέπεις παντού μπροστά σου
Να μιλάς μόνο για εκείνον
Να θέλεις να είσαι κοντά μόνο σε εκείνον
Να μην σε ενδιαφέρει τίποτα μα τίποτα άλλο!

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως το στάδιο αυτής της υπέρατης καψούρας, δεν κρατά πάνω από έξι μήνες. Σιγά σίγά τα σημάδια του σώματος καταλαγιάζουν αλλά σίγουρα εσύ μπορείς να ανατρέψεις αριθμούς και ποσοστά και να δηλώνεις ερωτευμένη για χρόνια! Η εξαίρεση άλλωστε, επιβεβαιώνει τον κανόνα!

Κα.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: