Οπλισμένοι κλόουν σπέρνουν τον τρόμο σε Ευρώπη και Αμερική! (vids+pics) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Οπλισμένοι κλόουν σπέρνουν τον τρόμο σε Ευρώπη και Αμερική! (vids+pics)


Τον πανικό και στη Γαλλία έχουν σπείρει επιθετικοί… κλόουν, οι οποίοι έφθασαν μέχρι τα προάστια του Παρισιού, όπου οι Αρχές συνέλαβαν έναν 14χρονο και τον μασκαρεμένο συνεργό του για επίθεση σε μια γυναίκα.


Το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία της Σελ, στα ανατολικά του Παρισιού, ότι δέχτηκε επίθεση από δύο κλόουν όταν βγήκε από το αυτοκίνητό της, ενώ ο ένας από αυτούς ήταν οπλισμένος με ένα εμφανώς ψεύτικο τσεκούρι. Και μπορεί η άτυχη γυναίκα να μην τραυματίστηκε, ωστόσο η τρομακτική εμπειρία που βίωσε θα τη στιγματίσει για μια ζωή…

Οι δύο δράστες το έβαλαν στα πόδια όταν ένας περαστικός προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, απειλώντας τους με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Ο ανήλικος συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς, προτού προλάβει να αφαιρέσει το λευκό μακιγιάζ του.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (27/10), περίπου δέκα άτομα με λευκές μάσκες, όπως αυτές που χρησιμοποιούν οι κυβερνοπειρατές Anonymous (από την ταινία V for Vendetta), αφού επιτέθηκαν σε τρεις νεαρούς στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μελέν, τούς έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Ένας πάντως από τους δράστες συνελήφθη.



Την ίδια ώρα, οι επιθέσεις αυτού του είδους που ξεκίνησαν από τις αρχές του φθινοπώρου, έχουν πολλαπλασιαστεί, κυρίως στη βόρεια Γαλλία. Στις 20 Οκτωβρίου, ένας κλόουν τρομοκρατούσε τους περαστικούς με ένα ψεύτικο όπλο στο Ντουβρέν, πριν συλληφθεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή.

Παρόμοια περιστατικά ωστόσο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και στο νότο. Το Σάββατο, 14 έφηβοι, ντυμένοι κλόουν και οπλισμένοι με πιστόλια, μαχαίρια και μπαστούνια του μπέιζμπολ συνελήφθησαν στο πάρκινγκ ενός λυκείου στην Αγκντ. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή. Στο Μονπελιέ ωστόσο δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών έναν 18χρονο «κλόουν», ο οποίος είχε χτυπήσει με σιδηρολοστό έναν περαστικό.

Στο λογαριασμό της στο Twitter η γαλλική αστυνομία κατήγγειλε μάλιστα την Παρασκευή (24/10) «το φαινόμενο των κακοποιών κλόουν» τονίζοντας ότι «από τα μέσα Οκτωβρίου, μια φήμη που προέρχεται από βίντεο που αναρτώνται στο διαδίκτυο (...) προκαλεί ανησυχίες στον πληθυσμό για την παρουσία απειλητικών και επιθετικών κλόουν».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η μόδα των τρομακτικών κλόουνς ξεκίνησε από την Αμερική, όταν οι παραγωγοί της διάσημης σειράς «American Horror Story» αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη μέχρι… πρότινος χαρά των παιδιών στα διαφημιστικά του νέου κύκλου. Τη φαεινή ιδέα εμπνεύστηκε πρώτα ένα… άκακο ζευγάρι (ο σύζυγος ντυνόταν με στολή κλόουν και φωτογραφιζόταν μπροστά από μαγαζιά, αξιοθέατα και άλλα σημεία της πόλης κατά τη διάρκεια της νύχτας) , οι φωτογραφίες του οποίου «πλημμύρισαν» το διαδίκτυο. Σύντομα, οι κλόουνς… ξέφυγαν απειλώντας ανυποψίαστους πολίτες με μαχαίρια και διαφόρου τύπου όπλα.

Στη Βρετανία οι Αρχές έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής ήδη 117 σχετικά περιστατικά…


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: