Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος


Ψάχνεις το πολύ, το γρήγορο, το παθιασμένο, το αισθησιακό σεξ ή μήπως το παιχνιδιάρικο ή με αρκετό συναίσθημα; Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, κοίτα παρακάτω σε ποια ζώδια μπορείς να... απευθυνθείς για να το αποκτήσεις!


Κριός: Ο Ασυγκράτητος
Αυτός ο φλογερός άντρας είναι γνωστό ότι θα «κτυπήσει ό, τι κινείται». Όχι, όχι, μην πάει το μυαλό σου... στη σαβούρα. Απλά είναι Ο κυνηγός και μόλις δει το θήραμά του παίρνει φωτιά με τη μία. Δεν κρατάει τα προσχήματα και φυσικά δεν έχει καμία αναστολή στο να μοιραστεί μαζί σου τι του αρέσει επακριβώς να του κάνεις, να σου κάνει και γενικά να κάνετε. Μπαίνει κατευθείαν «στο ψητό» χωρίς περιστροφές και ψεύτικα λόγια, οπότε άσε τον να πάρει τα ηνία και θα ευχαριστηθείς άγριο, παθιασμένο και ασυγκράτητο σεξ. Προσοχή μόνο γιατί «καίγεται» γρήγορα!
Ταύρος: Ο Άφθονος
Ο Κριός διακατέχεται από το πάθος της στιγμής αλλά ο Ταύρος θέλει το χρόνο του. Θα φάει, θα πιει, θα χαλαρώσει, σε σημείο που θα αρχίσεις να απογοητεύεσαι ότι δε σε θέλει και τόσο. Μόλις όμως καλύψει τις άλλες ανάγκες του, τότε προετοιμάσου να απολαύσεις την αφθονία των ηδονικών του παιχνιδιών που είναι μακράς διάρκειας και μεγάλης έντασης. Αν θέλεις να κάνεις έρωτα με όλη τη σημασία της λέξης κι όχι «αρπαχτή», ο Ταύρος είναι το ζώδιό σου.
Δίδυμοι: Ο επικοινωνιακός
Ο Δίδυμος βγάζει όλο το επικοινωνιακό του ταλέντο και στο κρεβάτι. Είναι αεικίνητος, απεριόριστος και παιχνιδιάρης, όμως αν έχεις συνηθίσει στη σιωπή κατά τη διάρκεια του σεξ και μόνο τα βογκητά, με αυτόν ίσως σοκαριστείς λίγο από τα σέξι και σαγηνευτικά λόγια του. Αν, πάλι, το τηλεφωνικό σεξ και να σου μιλάνε βρώμικα σε ερεθίζει, τότε ο Δίδυμος είναι αυτό που ψάχνεις. Να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να το φτάσει στα άκρα ή να κάνεις σεξ «στα λόγια» κι όχι στην πράξη.
Καρκίνος: Ο Αισθηματίας
Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο, δηλαδή δεν είναι η απόλυτη μηχανή του σεξ! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ένταση και πάθος αλλά ότι το βγάζει, μόνο αν νιώσει οικειότητα με το άλλο πρόσωπο. Σίγουρα λειτουργεί καλύτερα μετά την δεύτερη-τρίτη φορά που έχει «λυθεί» τελείως, οπότε μη σε ξενίσει αν μεταμορφωθεί σε βαρβάτο αρσενικό. Εκεί μπορεί να βγάλει και διάφορα βίτσια αλλά όταν τελειώσει θα δείξει το εύρος των συναισθημάτων του και την ευχαρίστησή του παίρνοντας σε στη μεγάλη, ζεστή του αγκαλιά.
Λέων: Ο Νάρκισσος
Το πάθος του Λέοντα είναι μεγαλειώδες όπως και ο ίδιος και βρίσκει διάφορους ευφάνταστους τρόπους για να παρέχει και να λαμβάνει ευχαρίστηση στο σεξ αλλά και να... αυτοθαυμάζεται για τις επιδόσεις του και τις επιδράσεις που θα έχουν πάνω σου. Έχει γεννηθεί για να είναι κυρίαρχος και στο κρεβάτι και να δημιουργεί ανομολόγητους πόθους. Εντούτοις, θυμήσου ότι πρώτα έρχεται η δική του ικανοποίηση και μετά η δική σου.
Παρθένος: Ο «Μανιακός»
Μπορεί να εκπλαγείς αν διαπιστώσεις ότι ντροπαλός, συγκρατημένος Παρθένος μπορεί να μετατραπεί σε μανιακό του σεξ και χωρίς αντιβακτηριδιακά, αντισηπτικά και λευκά, καθαρά σεντόνια. Η συντηρητική, προσγειωμένη συμπεριφορά του σταματά μπροστά στον πόθο που μπορεί να του προκαλέσει μια γυναίκα και να ξεφύγει τελείως. Μόλις σε γνωρίσει καλύτερα και σε εμπιστευτεί, θα δεις ότι όλα αυτά που έχεις ακούσει περί κρύου, αντισεξουαλικού και υποχόνδριου ήταν μύθος. Πέφτει με τα μούτρα στη μαρμίτα για αυτό φρόντισε να υπάρχει επάρκεια προφυλακτικών γιατί δε θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα.
Ζυγός: Ο Γνώστης
Αυτό ο άντρας είναι καλλιτέχνης, όταν βρεθεί σεξουαλικά με μια γυναίκα που θέλει. Θα έχει κάνει την κίνησή σου (μουλωχτά βέβαια) ακόμα και μέσα σε δημόσιο χώρο για να σου δείξει τις προθέσεις του. Όταν σε πάει στα λημέρια του θα δεις το απόλυτα ερωτικό περιβάλλον γιατί θα έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη στιγμή του σεξ άψογη όπως, ένα καλό κρασί σε κολονάτα ποτήρια, λάδι μασάζ, κεριά και απαλή μουσική. Μετά θα ξεκινήσει το ρεσιτάλ και μπορεί να το παρακάνει τόσο που ίσως σε υποψιάσει κι αρχίσεις να ψάχνεις για κρυμμένες κάμερες, μήπως και πρωταγωνιστείς άθελά σου σε ταινία πορνό αλλά μην ανησυχείς, έτσι είναι το στυλ του.
Σκορπιός: Ο απόλυτος
Παθιασμένος, ίσως και λίγο έκφυλος, ο Σκορπιός είναι από τα πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού. Ενώ η σεξουαλικότητα και ο μαγνητισμός του δύσκολα αφήνουν ασυγκίνητη και την πιο αδιάφορη γυναίκα, το να πας στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό έχει μεγάλο ρίσκο. Όχι γιατί μπορεί να σε στιγματίσει και μετά να κάνεις συγκρίσεις με πρώην και νυν αλλά γιατί εσύ μπορεί να περάσεις την πιο συναρπαστική, «υγρή» νύχτα της ζωής σου όμως αν δεν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου και αναζητά κάποια μόνο για να εκτονωθεί σεξουαλικά, είναι πιθανό να μείνεις στα κρύα του λουτρού...
Τοξότης: Ο Δον Ζουάν
Ο Τοξότης παραδίδει σεμινάρια στην τέχνη της αποπλάνησης και ως καλός σκοπευτής ξέρει τα πάντα για το κυνήγι και τα θηράματα. Το κακό με αυτό το ζώδιο είναι ότι δημιουργεί υψηλές προσδοκίες που στο τέλος ανακαλύπτεις ότι είναι «φούσκα». Θα σε φλερτάρει, θα σε ξελογιάσει, θα σε παραμυθιάσει, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι το πιο σέξι, σαγηνευτικό θηλυκό που χωρίς εσένα δε ζει αλλά όσο κι αν το προσπαθεί, εξαιτίας της βιασύνης του, δεν κατέχει την σεξουαλική δεξιοτεχνία. Πολύ σεξ ναι, καλό όμως...? Ανάλογα τα γούστα βέβαια...
Αιγόκερως: Το αργοκίνητο καράβι
Ο Αιγόκερως δεν θα ξεδιπλώσει τα ταλέντα του στο σεξ με τη μία. Αργεί να δείξει ότι του αρέσεις, αργεί να κάνει την πρώτη κίνηση, αργεί να σε πάει στο κρεβάτι, σε σημείο που σε φτάνει σε παροξυσμό και μπορεί να μην σε ενθουσιάσει με την πρώτη φορά αλλά θα πάρεις μια γεύση για το τι ικανότητες έχει. Χωρίς βιασύνη και με σταθερό ρυθμό και ποσότητα, κάθε φορά θα σου προσφέρει κι ένα επιπλέον σεξουαλικό πιάτο (μη βαρυστομαχιάσεις κιόλας) μέχρι να σε φτάσει στην κορύφωση. Να είσαι υπομονετική με τον Αιγόκερω και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα.
Υδροχόος: Ο Πειραματιστής
Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για ένα Υδροχόο είναι ότι το σεξ μαζί του είναι βαρετό. Οι πειραματισμοί του δεν σταματούν ποτέ και το σεξ είναι ένα πεδίο εξερεύνησης και πρόκλησης. Με αυτό το ζώδιο πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλη και πρόθυμη να δοκιμάσεις πολλά, από τις διάφορες στάσεις μέχρι sex toys (σε πολύ ακραίες περιπτώσεις και το «όλοι οι καλοί χωράνε»). Μπορεί να χάσεις το μπούσουλα προς στιγμήν αλλά τουλάχιστον θα δεις ότι δεν είναι... μονοφαγάς, αφού θα φροντίσει για τη δική σου ικανοποίηση πρώτα και μετά για τη δική του.
Ιχθύς: Ο kinky παλιομοδίτης
Μοιάζει πολύ με τον Καρκίνο, αλλά επιδιώκει περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο στο σεξ, παρά το σωματικό. Πάθος, αγάπη, προσοχή, υπομονή, όλα πρέπει να τα έχεις με τον Ιχθύ και να ξέρεις ότι μάλλον εσύ θα κάνεις την «βρώμικη» δουλειά, αφού είναι λίγο τεμπέλης και προτιμά να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τα χάδια και την προσοχή της ερωμένης του. Όταν «χορτάσει» κάπως, τότε θα μεταμορφωθεί και θα βγάλει όλο τον ερωτισμό του με αρκετές όμως δόσεις διαστροφής, οπότε μη σε ξεγελά το αγαθιάρικο και λίγο παλιομοδίτικο, ρομαντικό στυλ του.


Πηγή: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/zodia-sex/item/64878-zodia-kai-sex-o-kalos-o-aisthimatias-o-sexi-ki-o-asygkratitos#ixzz3GJO11KkV


Δεν υπάρχουν σχόλια: