«Συκοφαντική εκστρατεία» κατά της Σχολής Καλών Τεχνών καταγγέλλει ο πρώην πρύτανης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

«Συκοφαντική εκστρατεία» κατά της Σχολής Καλών Τεχνών καταγγέλλει ο πρώην πρύτανης


«Συκοφαντική εκστρατεία» κατά της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) και των στελεχών της καταγγέλει στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, μέσω επιστολής του, ο πρώην πρύτανης της σχολής Γιώργος Χαρβαλιάς. Παράλληλα, καλεί τον εισαγγελέα να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η επιστολή του κ. Χαρβαλιά έρχεται μετά την παραίτηση του νυν πρύτανη της ΑΣΚΤ Μάριου Σπηλιόπουλου, ο οποίος έστειλε μια επιστολή-«φωτιά» στην οποία άφηνε αιχμές για κατασπατάληση πόρων.

Στην επιστολή του κ. Χαρβαλιά αναφέρεται:

«Συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ιδρύματος Α.Σ.Κ.Τ.
Ενόψει των όσων θλιβερών έχουν διαδραματιστεί από την αποχώρησή μου ως Πρύτανης της ΑΣΚΤ (31.08.2014) μέχρι σήμερα, με τη συκοφαντική εκστρατεία εναντίον της τιμής και της υπόληψης του ιδρύματος και των στελεχών του:

Παρακαλώ τις Πανεπιστημιακές Αρχές να ασκήσουν τις νόμιμες αρμοδιότητές τους και να
διενεργήσουν διοικητική εξέταση προς αποκάλυψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών της αθλιότητας και να προχωρήσουν στην παραδειγματική τιμωρία τους.

Παρακαλώ τον κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων όπως ασκήσει τις κατά το Σύνταγμα
αρμοδιότητές του προς διασφάλιση της Πανεπιστημιακής και Ακαδημαϊκής τάξης που
διαταράχθει από τη συκοφαντική εκστρατεία που έχει εκδηλωθεί κατά της ΑΣΚΤ, και να διατάξει τη διενέργεια οποιουδήποτε οικονομικού, διοικητικού, ή διαχειριστικού ελέγχου στο πλαίσιο της διαφάνειας και προκειμένου να αποκαλυφθεί η σε βάρος του ιδρύματος αθλιότης και να αποδοθούν στους υπαίτιους τα κατά το νόμο αναγκαία.

Παρακαλείται ο/η αξιότιμος/η Εισαγγελέας που έλαβε γνώση της ψευδεπίγραφης επιστολής και
των συκοφαντικών δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην ΑΣΚΤ, να ασκήσει τις εκ του νόμου
αρμοδιότητές του/ης για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από οποιονδήποτε. Επιπρόσθετα, όσοι επωνύμως αναπαρήγαγαν με δημοσιεύματα τη σε βάρος μου και κατά του ιδρύματος αθλιότητα, θα κληθούν να δώσουν λόγο άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη όπου καταφεύγω».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add