Βρες το άλλο σου μισό! Ποιό ζώδιο σου ταιριάζει; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Βρες το άλλο σου μισό! Ποιό ζώδιο σου ταιριάζει;






ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
Ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι που θα έχετε πλήρη ερωτική ταύτιση και θα αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο; Έχεις κάνει αρκετές γνωριμίες και με ζώδια που μέχρι τώρα πίστευες ότι ταιριάζεις και τελικά η κατάληξη ήταν απογοητευτική; Η αστρολογία έχει τη λύση… Η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου και υποδηλώνει τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες.
Βρες σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η Σελήνη στα γενέθλιά σου και στη συνέχεια διάβασε τις πιο έγκυρες αστρολογικές συμβουλές για να βρεις το ταίρι που πάντα ονειρευόσουν! Κάνε κλικ εδώ!
Παράλληλα, αν έχεις κάνει μία νέα γνωριμία, το παρακάτω αστρολογικό άρθρο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα πραγματικά συναισθήματα του ατόμου που ενδιαφέρεσαι αλλά και τις προοπτικές που έχει η σχέση σας!

ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Κριό
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού φανερώνει ότι διψάς για περιπέτεια και εμπειρία και δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την ερωτική σου ζωή! Ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ εύκολα και όταν προκύπτει μία νέα γνωριμία που σε γοητεύει δεν διστάζεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς. Διαθέτεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρείς ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις, είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία σου. Αν όμως ο ερωτικός σου στόχος κατακτηθεί εύκολα, τότε και εσύ μπορεί να χάσεις πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον σου και στην συνέχεια αναζητάς νέες μοναδικές συναντήσεις. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι το άτομο που θα σου προσφέρει την ανεξαρτησία που τόσο πολύ επιθυμείς, παράλληλα όμως θα σου χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις και θα κρατά σε εγρήγορση τόσο το μυαλό όσο και το κορμί σου!
Το άλλο σου μισό: Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη ή η Σελήνη του ωροσκοπίου τους βρίσκεται σε ένα από αυτά τα ζώδια.

Σελήνη στον Ταύρο
Όταν αγαπάς δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για κάτι άλλο! Τα συναισθήματά σου είναι σταθερά και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσεις τις ερωτικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν σου είναι και τόσο εύκολο να ερωτευτείς, γιατί προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις. Αναζητάς λοιπόν ένα ερωτικό ταίρι που θα διαθέτει μία άκρως γοητευτική εμφάνιση, θα προσέχει τον εαυτό του και το ντύσιμό του με κάθε λεπτομέρεια, παράλληλα όμως θα έχει και οικονομική ανεξαρτησία για να αισθάνεσαι στο πλάι του περηφάνια αλλά για να μπορείτε να απολαμβάνετε παρέα και κάποιες ανέσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο αναζητάς έναν σύντροφο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Μπορεί οι απαιτήσεις σου να είναι μεγάλες, διαθέτεις όμως μεγάλο πείσμα, υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να βρεις το ταίρι των ονείρων σου!
Το άλλο σου μισό: Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Παρθένου και του Αιγόκερου ή η Σελήνη του ωροσκοπίου τους βρίσκεται σε ένα από αυτά τα ζώδια.

Σελήνη στους Διδύμους
Ο έρωτας για σένα είναι ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου χαρίζει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με ανάλαφρη διάθεση και έχεις τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και να προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει. Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το πιο πιστό άτομο, γιατί έχεις την τάση να βαριέσαι πολύ γρήγορα αλλά και να εμπλέκεσαι σε συναισθηματικά διλήμματα! Είσαι της άποψης ότι ένας άνθρωπος ερωτεύεται πολλές φορές στη ζωή του και ότι ο μεγάλος έρωτας δεν είναι μόνο ένας για αυτό και καταφέρνεις να γυρνάς εύκολα τη σελίδα, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία σχέση έχει φτάσει στο τέλος της. Το ιδανικό ταίρι για σένα είναι το άτομο που θα είναι πάνω από όλα τα καλύτερο φιλαράκι σου και θα μπορείτε να μοιράζεστε μαζί πολύ καλή επικοινωνία. Θέλεις πρώτα από όλα το άτομο που έχεις στο πλάι σου να μιλάει στο μυαλό σου και μετά στην καρδιά σου!
Το άλλο σου μισό: Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Δίδυμου, του Ζυγού και του Υδροχόου ή η Σελήνη του ωροσκοπίου τους βρίσκεται σε ένα από αυτά τα ζώδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: