Υπνηλία: Γιατί νυστάζω συνεχώς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2014

Υπνηλία: Γιατί νυστάζω συνεχώς


Ενδεχομένως να είστε κουρασμένοι, να μην έχετε κοιμηθεί καλά ή απλώς να βαρυστομαχιάσατε. Η υπνηλία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, που ίσως δεν έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σας.

Κοιτάζετε την οθόνη του υπολογιστή και τα μάτια σας κλείνουν. Διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια, αλλά είναι αδύνατον να συγκεντρωθείτε. Αναζητάτε ένα κρεβάτι να γείρετε για λίγα έστω λεπτά και να συνεχίσετε με γεμάτες τις μπαταρίες τη δουλειά σας. Αναρωτιέστε πού οφείλεται αυτή η επίμονη υπνηλία, αφού τα ξενύχτια δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας και οι ώρες που κοιμάστε είναι μάλλον ικανοποιητικές. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε τους ενόχους που μπορεί να κρύβονται πίσω από την αδικαιολόγητη νύστα σας. 

Οι ένοχοι στο εδώλιο 
1.Το διάφραγμα Το ότι νιώθετε κούραση μέσα στη μέρα μπορεί να οφείλεται στον κακό ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διάφορες ανατομικές διαταραχές στην περιοχή της μύτης (π.χ. σκολίωση του ρινικού διαφράγματος) ή του φάρυγγα (π.χ. υπερτροφικές αμυγδαλές) ενδεχομένως να εμποδίζουν τη δίοδο του αέρα και να δημιουργούν δυσκολίες στην αναπνοή. Τέτοιου είδους προβλήματα εμφανίζονται συνήθως σε νεαρές ηλικίες. 
Τι να κάνετε Μια επίσκεψη στον ωτορινολαρυγγολόγο θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσον υπάρχει ανατομικό πρόβλημα στην περιοχή. 

διαβάστε τη συνέχεια http://www.vita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: