ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.




Τι είναι το Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται στα ζώδια της Φωτιάς και ποιους επηρεάζει;

Ανοίξτε τις πόρτες της αλήθειας, γίνετε πιο εξωστρεφείς, πολεμήστε για την ηθική και τα υψηλά ιδανικά σας. Στον αστρολογικό ουρανό του φθινοπώρου, σχηματίζεται ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς, από τον Άρη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη, το Δία στο αξιοπρεπές και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα και τον Ουρανό στο ηγετικό ζώδιο του Κριού. Αυτός ο χαρούμενος και δημιουργικός αστρολογικός συνδυασμός θα επηρεάσει ευνοϊκά από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Οκτωβρίου τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.
Ο ενθουσιασμός, η ζωτικότητα και το φλογερό ταμπεραμέντο σας, σας χαρίζουν  κίνητρα για να βελτιώσετε το μέλλον σας και να έχετε μια θετική προσέγγιση στη ζωή. Με την αυτοπεποίθησή σας και την εξωστρέφειά σας, βλέπετε τη ζωή σαν μια μεγάλη περιπέτεια, ίσως κάνετε μακρινά ταξίδια, ίσως ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή με μια νέα γνώση ή αναλάβετε ριψοκίνδυνα οικονομικά ρίσκα. Μια νέα προσφορά εργασίας ή μια νέα ερωτική σχέση μπαίνουν στη ζωή σας για να σας χαρίσουν χαρά και ευδαιμονία. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης που αφορά την εκπαίδευση, το νόμο, τον έρωτα, τα παιδιά ή ένα δημιουργικό έργο σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε πράξη ακριβώς ό, τι έχετε ονειρευτεί, όσο δύσκολο και παράδοξο κι αν είναι. 

Διαβάστε παρακάτω τα δώρα που σας προσφέρει το σύμπαν με το μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς:
ΚΡΙΟΣ
Το σύμπαν σας έχει αναθέσει μια αποστολή: Ο Δίας στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ο Άρης στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και ο Ουρανός στο ηγετικό ζώδιό σας, σας ωθούν να μοιραστείτε τη μοναδική φιλοσοφία σας και το πάθος σας για τον έρωτα και τη ζωή, έχετε την τόλμη τώρα να είστε ο εαυτός σας! Εκπέμπετε  εμπιστοσύνη, είστε γνήσιοι, προσελκύετε δεκάδες ερωτικούς θαυμαστές, αισθάνεστε πιο ζεστά με τον αγαπημένο σας και με την αισιόδοξη διάθεσή σας κερδίζετε στο παιχνίδι της αγάπης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβάλλετε τις ιδέες σας, να επιδείξετε τις ικανότητές σας ή να κάνετε τα πρώτα βήματα προς τη δημοσίευση ενός έργου σας. Ίσως διδάξετε ένα θέμα για το οποίο είστε εμπειρογνώμονες. Μοιραστείτε τα τεράστια ταλέντα και τα δώρα σας με ένα ευρύτερο (και πιθανώς παγκόσμιο) κοινό, αλλά με μέτρο. Επιδείξτε τον ενθουσιασμό και το πάθος σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας βελτιώνονται, αφού τώρα έχετε καλή θέληση και συγχωρείτε τα λάθη των άλλων, χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του τυχερού Δία στον οικείο και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, του Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και του Ουρανού στο μυστηριώδη και ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας. Αυτές οι θετικές συμπαντικές δυνάμεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια συναισθηματική και πνευματική επανάσταση, ένα νέο άνοιγμα της καρδιάς σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ακόμη και να προετοιμαστείτε για δέσμευση ή εγκυμοσύνη. Μπορεί να λάβετε ακόμα μια απροσδόκητη οικονομική υποστήριξη από έναν συγγενή ή ένα μέλος της οικογένειάς σας ή να συναντήσετε έναν επενδυτή, ενδεχομένως ένα άτομο με ισχυρή επιρροή ή εξουσία, που σας βγάζει από το οικονομικό σας τέλμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάνετε όνειρα και μεγάλα σχέδια ζωής χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του πλανήτη της αφθονίας, του Δία στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, του αγωνιστή Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και του Ουρανού στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της διασκέδασης. Αν είστε σε μια πολύχρονη σχέση, νιώθετε ενθουσιασμένοι με την πραγματοποίηση κοινών σχεδίων, ίσως συμβιώσετε, μετακομίσετε ή ακόμα ξεκινήσετε μια επιχείρηση από κοινού. Αν είστε μόνοι, βρίσκεται την αγάπη μέσω των φίλων, ενδεχομένως ακόμη και στο διαδίκτυο. Κάνετε διαπραγματεύσεις και συνομιλίες για μια νέα συνεργασία ή διαπιστώνετε ότι τα οράματά σας με τους συνεργάτες σας, σας μεταφέρουν στα ουράνια. Γιορτάζετε ανοίγοντας σαμπάνιες, λέτε «ναι» στην  ευτυχισμένη καρδιά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οργανωθείτε με τα χρήματα, το προσωπικό σας, το σύστημα της εργασίας σας και τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Είναι το μήνυμα που σας στέλνει το Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Δία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, του Άρη στο σχολαστικό έκτο οίκο σας και του Ουρανού στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Αισθάνεστε προσγειωμένοι και ισορροπημένοι με τη ρουτίνα σας, την εργασία και τα χρήματα. Οι μεγαλεπήβολες ιδέες σας για την αύξηση του εισοδήματός σας και βάζοντας ένα σύστημα στην εργασία σας,  πραγματικά σας βοηθούν να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τα λατρεμένα όνειρά σας. Ένα προσωπικό έργο σας σταθεροποιείται ή εμπνέεστε ένα εξιδανικευμένο όραμα που ίσως δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και αυξάνει την ισχύ σας.  Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας.
ΛΕΩΝ
Σκορπάτε χαμόγελα, λάμπετε και ακτινοβολείτε δύναμη και αισιοδοξία χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο του Δία στο ζώδιό σας, του Άρη στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας και του Ουρανού στον πνευματικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε έναν θαυμαστή ή μια δημιουργική ευκαιρία, απλά θέλετε να προβάλλετε και να μοιραστείτε ό, τι ανάβει την καρδιά σας. Έχετε πάθος και αισιοδοξία για τη ζωή, προβάλλετε τις ατελείωτες δυνατότητές σας, δημιουργείτε. Εκφράζετε άφοβα τον εαυτό σας, επεκτείνεστε και ρισκάρετε, έχετε την υπέροχη επιθυμία να βάλετε τη δική σας σφραγίδα, το δικό σας όραμα, στις ιδέες και τις δημιουργίες σας έξω στον κόσμο. Πρεσβεύετε την αγάπη και τη γενναιοδωρία, κι αυτό είναι καλό, όχι μόνο για σας αλλά και για τους άλλους γύρω σας. Δεν ζείτε στο χθες αλλά κάνετε σχέδια για το αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πιο συμπονετικοί από το κανονικό, είστε σε θέση να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματα που σας πνίγουν χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του Δία στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας και του Ουρανού στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Ναι, ήρθε η στιγμή της συγχώρεσης, της κατανόησης και της ανοικοδόμησης ισχυρών θεμελίων με τα μέλη της οικογένειάς σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τώρα αναλαμβάνετε ένα ώριμο νέο ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, θέτετε υγιή όρια αντί να νιώθετε μια καταναγκαστική εξάρτηση. Αυτό το Μεγάλο Τρίγωνο θα μπορούσε να σημάνει μια εγκυμοσύνη,  δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη μητρότητα. Ή ίσως έχετε συνομιλίες σχετικά με μια ενδεχόμενη μετακίνηση. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, ανοίξτε την καρδιά σας και μην εκπλαγείτε αν κλαίτε λίγο περισσότερο από το κανονικό, θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί.
ΖΥΓΟΣ
Νέα οράματα για το μέλλον σας αφθονούν, η ανθρωπιστική ή ιδεαλιστική πλευρά σας έρχονται στο προσκήνιο χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του Δία στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, του Άρη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και του Ουρανού στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων. Μια συζήτηση με έναν συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας θα μπορούσε να ανάψει την περιπετειώδη φωτιά σας. Ίσως σκεφτείτε το ξεκίνημα μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να προωθήσετε ένα έργο που μιλάει στην καρδιά σας. Ή ίσως έχετε μια ιδέα πολλών ευρώ την οποία την μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας. Ίσως ήρθε η ώρα να εκδηλώσετε αυτά τα συναισθήματα αγάπης στον αγαπημένο σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι στην έκφραση των συναισθημάτων σας, ξέρετε ότι είναι για το δικό σας καλό. Αγκαλιάστε την καθαρότητα της ψυχής σας που φέρνει φως στο συναισθηματικό τοπίο της ψυχής σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σκληρή δουλειά σας των τελευταίων μηνών ανταμείβεται, γιορτάζετε την ευημερία σας και οι άλλοι σας υπηρετούν! Και όλα αυτά χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του Δία στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και του Ουρανού στον έκτο σας, της υπηρεσίας. Ανοίγεται ο δρόμος για μεγάλες ευκαιρίες στην επαγγελματική και οικονομική αρένα. Αυτό το Μεγάλο Τρίγωνο θα μπορούσε να φωτίσει το δρόμο σε μια πιο κερδοφόρα καριέρα, κάποια που σας αποζημιώνει οικονομικά με το παραπάνω και προβάλλει την αξία σας στον κόσμο. Σε μια εποχή που όλοι μας ζούμε με το άγχος του οικονομικού σχεδιασμού, για να μην αναφέρουμε το άγχος που δημιουργείται από τα προσφιλή μας πρόσωπα, εσείς έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ότι θα πετύχετε. Αυτή η κοσμική όψη μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να είστε σε μια καλή κατάσταση διαβίωσης και να απογειώσει τους στόχους σας, ακόμη και στο σημείο της τελειότητας! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφραστείτε πιο ανοιχτά, με θέρμη και πάθος, δημιουργήστε, προβάλλετε τα μεγαλόπνοα οράματά σας. Αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει το Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Δία στον οραματιστή ένατο οίκο σας, του Άρη στο φιλελεύθερο ζώδιό σας και του Ουρανού στο δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και με μεγαλύτερη τόλμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, βρίσκετε ένα νέο ειδύλλιο. Θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον/α που είναι διαφορετικός/ή από το συνηθισμένο τύπο σας, ίσως ακόμη κάποιον από άλλη πόλη ή χώρα ή ακόμη και ένα πρόσωπο που ποτέ στο παρελθόν δεν του είχατε δώσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει. Με τον κοσμικό Δία, τον κυβερνήτη σας, στον τομέα που σηματοδοτεί τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μπορεί και να ερωτευτείτε ακόμη ένα άτομο από έναν άλλο πολιτισμό ή χώρα. Σίγουρα για σας το διαφορετικό και το παράτολμο είναι σέξι …
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μήπως υπάρχουν παλιές πληγές που χρειάζονται να τις επεξεργαστείτε, αλλά χωρίς να νιώσετε πόνο, ταλαιπωρία ή δράμα; Τώρα μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε και να τις θεραπεύσετε, χάρη στο Μεγάλο τρίγωνο του επεκτατικού Δία στον οικείο όγδοο οίκο σας, με τον Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου και του Ουρανού στον τέταρτο οίκο σας, του τέλους. Εντάξει, μπορεί να νιώσετε λίγο πόνο, αλλά αυτό σημαίνει ότι είστε πράγματι σε καλό δρόμο. Είναι μια εξαιρετικά θετική χρονική περίοδος για να αφήσετε επιτέλους το παρελθόν πίσω σας και να αποκτήσετε σοφία από τις επιλογές σας ή τα μαθήματα ζωής που πήρατε. Κάνοντας εσωτερικές αλλαγές, αυτό θα μπορούσε να σας ελευθερώσει. Εάν έχετε κρυφτεί πίσω από έναν αόρατο μανδύα και δεν παραδέχεστε τι έχετε κάνει λάθος, τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως ασυνείδητα έχετε αδικήσει τους άλλους σε μια προσπάθεια να μην πληγωθείτε ξανά. Οι κοσμικές δυνάμεις παίρνουν μαζί τους το παρελθόν και σας προετοιμάζουν για ένα λαμπρό μέλλον.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λαμπρές και απροσδόκητες θετικές ειδήσεις ή μια σημαντική ανακάλυψη διαμέσου μιας συνομιλίας με έναν συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας ή κάποιον για τον οποίο καιρό τώρα κτυπάει η καρδιά σας, φωτίζουν το δρόμο της ζωής σας χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται με το Δία στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών, του Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και της κοινωνικής δραστηριότητας και του Ουρανού στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Μια νέα σχέση με προοπτικές σοβαρής δέσμευσης, φίλοι που γίνονται εραστές ή νέοι επιχειρηματικοί συνεργάτες και συμφωνίες, αλλάζουν απροσδόκητα θετικά τη ζωή σας. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συστήσουν κάποιον/α, μια μεγάλη αγάπη γεννιέται. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους ομοϊδεάτες σας, συνεργαστείτε για ένα κοινό σκοπό. Όποιο και αν είναι το όραμά σας, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε και/ή να συνεργαστείτε με ισχυρούς και καταξιωμένους ανθρώπους. Εξάλλου, ξέρετε κατά βάθος ότι η επιτυχία και η ευτυχία έρχονται, όταν μπορείτε να συνεργάζεστε αρμονικά με τους άλλους και όχι μόνοι σας.
ΙΧΘΥΣ
Παίρνετε μια γεύση από τις συναρπαστικές δυνατότητες που σας προσφέρει το σύμπαν χάρη στο Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του τυχερού Δία στον έκτο οίκο σας, της απόδοσης, του Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και του Ουρανού στο δεύτερο οίκο σας, της οικονομικής σταθερότητας. Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό και έμπνευση, κάνετε θαυμαστά όνειρα, η εναρμόνιση της αισιοδοξίας με την πρακτικότητα σας βοηθούν να οργανωθείτε και να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Είναι ώρα να πάρετε τη μεγάλη απόφαση που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά και τους στόχους σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκτιμήσετε τους υπαλλήλους σας και να τους ανταμείψετε για την εργατικότητά τους. Πραγματικά, είστε συμπονετικοί στην καρδιά, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, είναι σημαντικό για εσάς αλλά και καλό για το κάρμα σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add