Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα styling που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα styling που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου!

Πριν φτάσεις στο σημείο να επιλέξεις το προϊόν φορμαρίσματος που ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά, πρέπει να μάθεις τα πάντα γι' αυτα και να διαλέξεις το κατάλληλο!
Για να επιλέξεις σωστά κάποιο προϊόν θα πρέπει να φροντίσεις να ταιριάζει με τον τύπο της τριχας σου, ώστε να μην ταλαιπωρείς το τριχωτό της κεφαλής με ακατάλλλα προϊόντα!


Gel

Τα εξελιγμένα τζελ απέχουν έτη φωτός από εκείνα που κυκλοφορούσαν τη δεκαετία του '90. Τα σημερινά χαρίζουν πολύ δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας σε όλες τις συνθήκες, ενώ παράλληλα διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα και λαμπερά. Έτσι, η τρίχα δε σπάει και παραμένει υγιής.

Καλό για: Κοντά μαλλιά και προσεγμένες χωρίστρες.

Πηλός

Ξέρεις τι είναι ο πηλός; Βαζελίνη για τα μαλλιά. Οι νέες φόρμουλες όμως με εκχύλισμα από μπαμπού διαμορφώνουν και χαρίζουν ματ όψη στα μαλλιά χωρίς να τα αισθάνεσαι λιπαρά. Τα μαλλιά είναι τόσο ματ και messed up σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα. Ο πηλός είναι στην ουσία μια αλοιφή για άντρες που δεν απεχθάνονται τα λουστραρισμένα μαλλιά.

Καλός για: Κοντά προς μέτρια κουρέματα ή σγουρές και ατίθασες τούφες.

Σπρέι αλατιού
Πρόκειται για μια νέα κατηγορία προϊόντων styling. Το σπρέι με αλάτι χαρίζει μια επιτηδευμένα ανακατεμένη όψη στα μαλλιά, όπως ακριβώς αν περνούσες μια εβδομάδα στην παραλία. Στα προϊόντα αυτάεκτός από αλάτι, υπάρχουν συστατικά που μετριάζουν την ξηρότητα που δημιουργεί το αλάτι και προστατεύουν την τρίχα από το φριζάρισμα. Επιπλέον, το αλατόνερο βοηθά τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν πιο γεμάτα σε όγκο και δύναμη.

Καλό για: Μεσαίου μήκους προς μακριά κουρέματα.

Κρέμα

Οι κρέμες φορμαρίσματος περιέχουν τα ίδια συστατικά με τα τζελ, αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Αυτό είναι χρήσιμο όταν δε θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν κολλημένα στο κεφάλι. Το κράτημα μπορεί να μην είναι τόσο δυνατό, αλλά οι ατίθασες τρίχες διατηρούνται στη θέση τους.

Καλή για: Μακριά ή πυκνά μαλλιά.

Πάστα

Θεωρείται το ευτυχές ενδιάμεσο μεταξύ κρέμας φορμαρίσματος και πηλού. Η βαζελίνη εξισορροπείται από έλαια και ενυδατικούς παράγοντες δημιουργώντας ένα κράτημα πολύ κοντά στο φυσικό, καθόλου λιπαρό ή βρεγμένο στην όψη.

Καλή για: Λεπτά ή ξηρά μαλλιά μέτριου μήκους.



Πηγή: http://ntocoumenta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add