Πτυσσόμενη γόβα δημιούργησαν Έλληνες φοιτητές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Πτυσσόμενη γόβα δημιούργησαν Έλληνες φοιτητές



Μία πτυσσόμενη γόβα, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή, να μετατραπεί σε ίσιο παπούτσι δημιούργησε ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Πρόκειται για τους Λουκά Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση, στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας (διδάσκων ο επίκουρος καθηγητής Περικλής Γκόγκας και βοηθός η υποψήφια διδάκτορας Ευθυμία Χρυσανθίδου), οι οποίοι προχώρησαν στη δημιουργία του προϊόντος και στη συνέχεια ίδρυσαν την εταιρεία «SkyWalker ΑΕ» (το εργαστήριο που φτιάχνονται τα προϊόντα βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής), φιλοδοξώντας να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό.

Όπως αναφέρουν, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού εξέτασαν την καθημερινότητα των γυναικών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου παπουτσιού θα αποτελούσε μία άριστη λύση.



ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύμφωνα με τον Λουκά Καρακικέ «το προϊόν, το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια μπότα-γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό (πτυσσόμενο), θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα. Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας».



Προς το παρόν η ομάδα της «SkyWalker AE» κάνει επαφές με διάφορες εταιρίες κατασκευής υποδημάτων, προκειμένου να καταφέρει το προϊόν της να «διεισδύσει» στην αγορά. Επίσης, γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη προσαρμογή του ειδικού μηχανισμού σε διάφορα είδη υποδημάτων προκειμένου να εισαχθεί στην αγορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: