ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε μαχητικό στο πεδίο βολής Κομοτηνής - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε μαχητικό στο πεδίο βολής Κομοτηνής

 Γράφτηκε από τον thrakisports
 http://www.thrakisports.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο πεδίο βολής Κομοτηνής πριν από λίγο έπεσε μαχητικό αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμα φλόγες στο αεροπλάνο και γύρω από αυτό. Υπάρχουν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα στην γύρω περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος πρόλαβε και άνοιξε το αλεξίπτωτό του και μόλις τον παρέλαβε ασθενοφόρο, που κατευθύνεται προς το νοσοκομείο.

UPDATE ΩΡΑ 10:04 Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.00 στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής. Στην περιοχή σήμανε συναγερμός με τις δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας να αποκλείουν το χώρο, και τα ασθενοφόρα να φθάνουν εγκαίρως. Σύμφωνα με το dialy-stories, σε εξέλιξη στο χώρο βρισκόταν άσκηση του στρατού και υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερο αριθμό τραυματιών. Λόγω του κρότου από την πτώση και της μεγάλης κινητοποίησης που ακολούθησε στο δρόμο για την περιοχή σχηματίστηκε ουρά ενός χιλιομέτρου από περίεργους πολίτες που έσπευσαν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

UPDATE ΩΡΑ 10:12 Οι πρώτες πληροφορίες του newsit λένε ότι το αεροσκάφος τύπου A7 Cosrair έπαιρνε μέρος σε διακλαδική άσκηση που προέβλεπε την ενίσχυση πεζοπόρων τμημάτων του Στρατού Ξηράς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και να διασωθεί. Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Onalert ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του και σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης.Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου είναι από τα παλαιότερα που πετούν αυτή τη στιγμή στην πολεμική αεροπορία και παρουσιάζουν κατά καιρούς αρκετά προβλήματα. Όλα προς το παρόν οδηγούν σε μηχανική βλάβη, ωστόσο το πλέον θετικό στοιχείο είναι ότι ο πιλότος διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να το εγκαταλείψει εγκαίρως.

UPDATE ΩΡΑ 10:21 Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος έπεσε κοντά σε σημείο όπου επιχειρούσαν δυνάμεις του Στρατού Ξηράς με αποτέλεσμα άμεσα να μεταφερθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add