Τέλειος μεταβολισμός: 3 μικρές αλλαγές για... γρήγορες καύσεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2014

Τέλειος μεταβολισμός: 3 μικρές αλλαγές για... γρήγορες καύσεις!

Αλλάξτε τώρα βασικές καθημερινές σας συνήθειες.

Γυρίσατε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τα ρούχα σας στένεψαν επικίνδυνα; Απολύτως λογικό, μιας και όλοι μας ενδώσαμε σε διατροφικές ατασθαλίες. Ο δείκτης της ζυγαριάς έχει ανέβει και ο... μεταβολισμός μας έχει θα λέγαμε κοιμηθεί!


Τι μπορούμε να κάνουμε; Μα φυσικά να λάβουμε δράση. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα ξεχάστε τα τηγανιτά, τις παχυντικές σάλτσες, τα γλυκά και το έτοιμο φαγητό. Επιπλέον, βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Αν πάλι θέλετε να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας και να κάνετε γρήγορες καύσεις τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα 3 αυτά tips:

1. Φάτε... μήλα! Το φρούτο αυτό αγαπά τη γραμμή μας. Έρευνες απέδειξαν ότι η φλούδα του μήλου περιέχει μια ουσία, το ουρσολικό οξύ, η οποία βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καλύτερη λειτουργία του.
2. Νερό και πάλι νερό: Η αφυδάτωση βοηθά τον οργανισμό μας να τεμπελιάζει. Αν θέλετε να λειτουργεί ο μεταβολισμός σας ρολόι, τότε δεν έχετε παρά να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Ευπρόσδεκτοι και οι φυσικοί χυμοί (με μέτρο όμως!)
3. Ποιοτικός ύπνος: Αν θέλετε να χάσετε κιλά, τότε θα πρέπει να κοιμάστε καλά. Αυτό τι σημαίνει; Περίπου 8 ώρες ύπνου, νωρίς το βράδυ. Αν δεν κοιμάστε πολύ, αργά ή γρήγορα θα διαταραχτεί η λεπτίνη και η γκρελίνη, ουσίες που βοηθούν στη διατήρηση του βάρους σας.



Πηγή: http://ntocoumenta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: