Ποτέ ξανά κουρασμένα μάτια με 2 μαγικά tips μακιγιάζ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Ποτέ ξανά κουρασμένα μάτια με 2 μαγικά tips μακιγιάζ!

Ποτέ ξανά κουρασμένα μάτια με 2 μαγικά tips μακιγιάζ!
Αντιγράψτε τους ειδικούς! 
Όπως ακριβώς το face contouring μπορεί να σμιλέψει οπτικά τα χαρακτηριστικά μας, έτσι και το eye countouring μπορεί να μεταμορφώσει ένα κουρασμένο βλέμμα, να κάνει τα μάτια να δείχνουν νεανικά και λαμπερά. 

 Δείτε πώς θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα σε 2 βήματα: 

1. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ως highlighter μια ανοιχτόχρωμη, ιριδίζουσα σκιά. Με ένα πινέλο βάλτε μια μικρή ποσότητα από αυτή την λαμπερή σκιά στο κέντρο των ματιών σας, στο ύψος της ίριδας- αυτό είναι το σημείο που θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Στη συνέχεια απλώστε τη σκια με απαλές κινήσεις ώστε να καλύψει όλο το κινητό βλέφαρο. Βεβαιωθείτε πως η ένταση της λάμψης παραμένει στο κέντρο του βλεφάρου.
2. Πάρτε μια ματ σκιά, έναν τόνο πιο σκούρα από τον τόνο της επιδερμίδας σας. Με ένα κοφτό πινέλο απλώστε τη σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες χωρίς να φτάνετε μέχρι την εσωτερική γωνία. Με ένα μεσαίο πινέλο, κάνοντας κυκλική κίνηση, απλώστε τη σκιά από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα, κατά μήκος της κόγχης του ματιού. Τέλος, κάντε καλό blending στο άνω βλέφαρο, με όση σκιά έχει μείνει στο πινέλο σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα απολύτως ομοιόμορφο, ισορροπημένο αποτέλεσμα ανάμεσα στη λάμψη και τη σκιά.

Bonus Tips: Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ιριδίζουσες σκιές στην κόγχη των ματιών γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς έλκουν την προσοχή, στα κουρασμένα, πεσμένα (ή πρησμένα) βλέφαρα. Επίσης, συνηθίζετε να τονίσετε το βλέμμα σας με μολύβι ή eyeliner, καλό είναι να μην ξεκινάτε τη γραμμή από την εσωτερική γωνία, ειδικά αν τα μάτια σας είναι κοντά το ένα με το άλλο.

Related Articles on Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add