Βίντεο-Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε το Mega η Όλγα Τρεμη. Η αποφώνηση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων της Όλγας Τρέμη στο MEGA - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 19, 2014

Βίντεο-Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε το Mega η Όλγα Τρεμη. Η αποφώνηση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων της Όλγας Τρέμη στο MEGA



Σήμερα ήταν το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega που παρουσίασε η Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της, στο τέλος του δελτίου.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου μηνύματος, στράφηκε κάποια στιγμή προς τους συνεργάτες της και είπε: «Μην κλαίτε γιατί δεν αντέχω, κλαίνε εδώ οι τεχνικοί και με παρασύρουν».

Η Όλγα Τρέμη χαρακτήρισε «σημαντική» τη σημερινή μέρα, καθώς όπως είπε «κλείνει ένας μεγάλος κύκλος».«Ήταν για εμάς μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ το Mega που μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να αναλάβω το δελτίο ειδήσεων του σταθμού» τόνισε ο παρουσιάστρια.

Κατόπιν ευχαρίστησε το κοινό, που ανέδειξε το Mega για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. «Ήταν μια μακρά διαδρομή και σεις παίξατε καθοριστικό ρόλο», σημείωσε.

Η γνωστή δημοσιογράφος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, δημοσιογράφους και τεχνικούς, οι οποίοι «έδωσαν την ανοχή τους, μου έδωσαν υποστήριξη και πολύ αγάπη. Θέλω να τους ανταποδώσω αυτή την αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add